Răzvan Fodor, reacție comică la imagini din copilăria lui Pavel Bartoș. „Poza 2 e de vis”

Ultima actualizare:

Răzvan Fodor nu a ratat șansa de a-l tachina pe Pavel Bartoș. Cu ocazia zilei de 1 iunie, prezentatorul de la Românii au talent a distribuit câteva fotografii de colecție din copilăria sa.

Imaginile sunt cu adevărat spectaculoase, iar Pavel Bartoș e de nerecunoscut în tinerețe. Mai mult, îndrăgitul actor de teatru și om de televiziune surprinde în fotografii patru etape distincte din viața lui.

Fanii vedetei de la Pro TV au gustat din plin aceste „cadouri” postate de Ziua Copilului. Printre cei care au intrat pe contul de Instagram al lui Pavel Bartoș s-a regăsit și Răzvan Fodor. „Poza 2 e de vis”, a transmis, cu umorul său caracteristic, soțul Irinei Fodor.

Citește și Pavel Bartoș, sacrificiul pe care-l face în carieră! Imagini inedite din culisele vieții de actor

Pavel Bartoș, amintiri din copilărie! Fodor e „impresionat” de a doua fotografie

Rămăs fără „Țuca”, care este plecată pe drumurile exotice din America Express, Răzvan Fodor a avut timp de 1 iunie să inspecteze ce face Pavel Bartoș pe internet. Ca majoritatea vedetelor, simpaticul prezentator TV a atacat cuțiuța cu amintiri și a publicat 4 fotografii superbe.

Dacă Bartoș a dorit să-și amuze fanii, Răzvan Fodor a avut alt gen de postare de Ziua Copilului. Fostul cântăreț al trupei Krypton a trimis un mesaj sensibil, însoțit de o fotografie cu fata lui.

 „La mulți ani copilărie!! Sfat de la un copil semi-bătrân: nu vă grăbiți să vă maturizați, fiți buni, râdeți mult și distrați copilul din voi. P.S. Ultima este valabilă și pentru părinți”, a scris Fodor pe rețeaua de socializare.

Răzvan Fodor, mesaj emoționant de Ziua Copilului: „Nu vă grăbiți să vă maturizați”

În finalul textului, soțul Irinei Fodor le sugerează, în engleză, oamenilor să nu se maturizeze „pentru că este o capcană”. Peste 7.000 de oameni au apreciat mesajul plin de inspirație trimis de Răzvan Fodor.

Pavel Bartoş şi Răzvan Fodor sunt prieteni vechi. De altfel, cei doi au și jucat împreună în serialul „Îngerașii”, care a fost difuzat pe Acasă TV, în perioada 2008-2009.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net