Gafa enormă făcută de Dana Rogoz în filmul cu Pavel Bartoș, produs în Slovacia: «Mor de râs»

Ultima actualizare:

Dana Rogoz a împărtășit fanilor o întâmplare extrem de amuzantă de pe platourile de filmare ale producției în care a jucat alături de Pavel Bartoș și care a avut premiera la Praga.

image

Dana Rogoz a făcut o mare surpriză fanilor, când a publicat pe contul de Instagram un clip savuros cu o gafă pe care a făcut în timpul filmărilor peliculei din Slovacia. 

Simpatica actriță a povestit cum, din exces de zel, în timpul unei scene în care personajul ei trebuia să-și facă furtunos intrarea pe ușă, a distrus recuzita din platou, fapt care este evident și în dubla postată de vedetă e Instagram. Ult

Ultimă oră Dana Rogoz a sărbătorit ziua femeii în sânii goi. Uite-o într-un pictorial de senzație, acoperită cu lalele

Dana Rogoz a declarat că este extraordinar de amuzată de întâmplarea prin care a trecut și a transmis colegilor de breaslă din Slovacia că îi este dor de momentele petrecute împreună pe platourile de filmare. 

Citește și Ce surprize îi pregătește Dana Rogoz fiului ei, cu ocazia împlinirii vârstei de 8 ani

,,Mor de râs. Asta e dubla în care fără să vreau, evident am distrus ușa casei în care filmam în Slovacia. Îmi pare rău și mi-e dor de voi", a scris actrița pe Instagram. 

Dana Rogoz a plecat cu fetița de 8 luni ei la filmări în Slovacia

La finele lui 2020, Dana Rogoz a fost entuziasmată când a aflat că va juca într-un film, alături de actori români și sloveni, într-o producție de lungmetraj, care urma să fie filmată în Slovacia. 

Filmările s-au desfășurat la începutul anului trecut, iar la vremea respectivă Pavel Bartoș a fost nevoit să-și serbeze ziua de naștere la locul de muncă, alături ce colega sa, Dana Rogoz. Actorul care prezintă ,,Românii au talent" a împlinit 46 de ani chiar în timpul filmărilor. 

Nu uita și Dana Rogoz, petrecere în doi, în izolare, alături de soț. Vedeta s-a distrat pe cinste

Îndrăgiții actori au petrecut de minune la aniversarea lui Pavel Bartoș, cei doi s-au pozat alături de întreaga echipă în munții Tatra, din Slovacia, chiar pe pârtia de schi. 

Dana Rogoz a trebuit să o ia și pe fiica ei Lia la filmări în Slovacia, întrucât copila avea la vremea respectivă doar 8 luni și era total dependentă de mama ei. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net