Dana Rogoz, bolnavă de Covid, chiar de ziua de naștere a soțului. Mesajul vedetei

Ultima actualizare:

Dana Rogoz și copiii ei sunt bolnave de Covid, iar vedeta a dezvăluit cum va sărbători ziua de naștere a soțului ei, Radu.

Dana Rogoz, bolnavă de Covid, chiar de ziua de naștere a soțului. Mesajul vedetei
Dana Rogoz, bolnavă de Covid, chiar de ziua de naștere a soțului. Mesajul vedetei

Dana Rogoz a aflat cu doar o zi înainte de ziua de naștere a soțului ei, Radu Dragomir, că ea și fiicele ei au fost infectate cu Covid-19.

Din fericire, vedeta a dat de înțeles că ea și copiii ei, Lia și Vlad, ei au contactat o formă ușoară de Sars-Cov-2. Rezultatele testului PCR le-au primit abia aseară și doar soțul ei, Radu a fost detectat negativ.

Vedeta a împărtășit fanilor pe Instagram vestea că ea și copiii ei au contactat Covid, însă Dana Rogoz a dezvăluit și că azi, 17 februarie, este ziua soțului ei Radu, care împlinește 55 de ani, iar actrița are de gând să-i facă o surpriză. 

"Salutari din izolare! Aseara tarziu ne-au ajuns rezultatele testelor PCR. Lia, Vlad si cu mine suntem pozitivi, Radu e (inca) negativ. Pare ca de data asta nu am mai scapat. Lia e singura cu simptome clare de covid. Vlad nu are nimic momentan. Eu, sincer, de marti seara de cand Lia a inceput sa aiba febra mare, am intrat in modul alerta si nu am mai fost foarte atenta la cum ma simt. Simt o ameteala, o oboseala si cam atat.

Dar acum mai am o mica problema: azi e ziua lui Radu, asa ca trebuie sa ma organizez cu o comanda de tort si lumanari livrate la poarta Pe curand!", a scris vedeta pe Instagram

Dana Rogoz și Radu Dragomir, o iubire ca-n basme

Dana Rogoz, 36 de ani, și Radu Dragomir trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de 10 ani, iar în ciuda diferenței de vârstă, cei doi s-au căsătorit și și-au construit o familie frumoasă. Coi doi  s-au întâlnit pe vremea când Dana juca în serialul "La Bloc", ea avea doar 19 ani, iar Radu Dragomir 36 de ani. 

Dana Rogoz și radu Dragomir s-au căsătorit în 2021, într-o nuntă superbă ce a avut loc la Palatul Mogoșoaia. A urmat apoi venirea pe lume a celor doi copii, Vlad Luca Dragomir, care s-a născut în 2014, iar luna mai a anului 2020 s-a născut fiica cuplului, Lia Elena Dragomir.

Dana și Radu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, iar anul acesta, pe 14 februarie, actrița a împărtășit fanilor o amintire extrem de dragă, prima zi de Valentine's Day petrecută alături de partenerul ei, acum mai mulți ani.

Dana Rogoz și-a delectat fanii dându-le detalii despre imaginea în care apare alături de Radu, de pe vreamea când amândoi erau mult mai tineri. În acea zi, partenerul ei i-a dăruit un inel.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net