Imaginea cu care Dana Rogoz a strâns mii de complimente. Ce bine îi stă cu părul lung!

Ultima actualizare:

Deși în urmă cu ceva vreme a optat pentru părul scurt, fiind în trecut tunsă și „băiețește”, Dana Rogoz le-a făcut pe plac urmăritorilor săi și le-a arătat acestora și varianta ei cu părul cât mai lung.

image

Dana Rogoz a publicat în mediul online o fotografie în care își etalează mândră părul lung. Imaginea a strâns mii de aprecieri și comentarii și, chiar dacă pe Dana o prinde bine și freza mai scurtă, ar putea să se gândească serios la a-și lăsa părul exact așa de acum în colo - lung!

Cum arată Dana Rogoz cu părul lung

Ani buni la rând ne-a obișnuit cu părul scurt, însă iată că odată cu trecerea timpului, părul Danei a crezut și a căpătat o formă superbă. Deși în imaginile „de zi cu zi” publicate pe conturile de socializare ne-a mai „păcălit”, stând cu părul prins, actrița a arătat acum cu adevărat cât de mult i-a crescut podoaba capilară.

Mai mult decât atât, pentru o ședintă foto, Dana Rogoz a fost aranjată de către echipa ei și la nivelul feței, purtând un machiaj ceva mai puternic, ea obișnuindu-și admiratorii să se prezinte cât mai naturală.

Printre cei care i-au comentat la imaginea în care apare cu părul lung se numără și prietena ei, prezentatoarea TV Adela Popescu, dar și știrista Andreea Esca. „Ești mai frumoasă ca niciodată!”, i-a spus Adela, în timp ce Esca i-a comentat mai multe emoticoane cu foc, care sunt folosite atunci când îți place ceva foarte tare, în semn de apreciere.

De ce și-a tăiat Dana Rogoz părul

Dana Rogoz a făcut marea schimbare în 2016, atunci când a decis să își taie părul scurt pentru a-l dona. De atunci, a avut o perioadă în care și-a păstrat respectiva tunsoare, sau alte variante ale frezei cu păr scurt, însă cu timpul, acesta a crescut la loc. Iar acum actrița și-l afișează din nou mândră.

Este o inițiativă a Fundației Renașterea pentru Sănătatea Femeii, care are că scop principal colectarea de păr și strângerea de fonduri în vederea realizării de peruci ce vor fi donate femeilor care își pierd părul în urmă tratamentelor cu citostatice”, explica Dana Rogoz atunci alegerea de a-și tăia părul scurt. După ce a optat pentru acel look, mulți au văzut imediat asemănarea dintre ea și actrița Emma Watson, celebră pentru rolul ei din „Harry Potter”, care a ales să își tundă părul în 2010. 

Actrița Emma Watson Foto: Pinterest
Actrița Emma Watson Foto: Pinterest

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net