Imaginea cu care Dana Rogoz a strâns mii de complimente. Ce bine îi stă cu părul lung!

28 ianuarie 2022

Deși în urmă cu ceva vreme a optat pentru părul scurt, fiind în trecut tunsă și „băiețește”, Dana Rogoz le-a făcut pe plac urmăritorilor săi și le-a arătat acestora și varianta ei cu părul cât mai lung.

image

Dana Rogoz a publicat în mediul online o fotografie în care își etalează mândră părul lung. Imaginea a strâns mii de aprecieri și comentarii și, chiar dacă pe Dana o prinde bine și freza mai scurtă, ar putea să se gândească serios la a-și lăsa părul exact așa de acum în colo - lung!

Cum arată Dana Rogoz cu părul lung

Ani buni la rând ne-a obișnuit cu părul scurt, însă iată că odată cu trecerea timpului, părul Danei a crezut și a căpătat o formă superbă. Deși în imaginile „de zi cu zi” publicate pe conturile de socializare ne-a mai „păcălit”, stând cu părul prins, actrița a arătat acum cu adevărat cât de mult i-a crescut podoaba capilară.

Mai mult decât atât, pentru o ședintă foto, Dana Rogoz a fost aranjată de către echipa ei și la nivelul feței, purtând un machiaj ceva mai puternic, ea obișnuindu-și admiratorii să se prezinte cât mai naturală.

Printre cei care i-au comentat la imaginea în care apare cu părul lung se numără și prietena ei, prezentatoarea TV Adela Popescu, dar și știrista Andreea Esca. „Ești mai frumoasă ca niciodată!”, i-a spus Adela, în timp ce Esca i-a comentat mai multe emoticoane cu foc, care sunt folosite atunci când îți place ceva foarte tare, în semn de apreciere.

stanga
dreapta
rogoz5 png
rogoz6 png
rogoz4 jpg
rogoz3 jpg
rogoz1 jpg
rogoz2 jpg

De ce și-a tăiat Dana Rogoz părul

Dana Rogoz a făcut marea schimbare în 2016, atunci când a decis să își taie părul scurt pentru a-l dona. De atunci, a avut o perioadă în care și-a păstrat respectiva tunsoare, sau alte variante ale frezei cu păr scurt, însă cu timpul, acesta a crescut la loc. Iar acum actrița și-l afișează din nou mândră.

Este o inițiativă a Fundației Renașterea pentru Sănătatea Femeii, care are că scop principal colectarea de păr și strângerea de fonduri în vederea realizării de peruci ce vor fi donate femeilor care își pierd părul în urmă tratamentelor cu citostatice”, explica Dana Rogoz atunci alegerea de a-și tăia părul scurt. După ce a optat pentru acel look, mulți au văzut imediat asemănarea dintre ea și actrița Emma Watson, celebră pentru rolul ei din „Harry Potter”, care a ales să își tundă părul în 2010. 

image
Actrița Emma Watson Foto: Pinterest

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg