Poze feerice cu Dana Rogoz, soțul și copiii, în Laponia, acasă la Moș Crăciun

Ultima actualizare:

Recent, Dana Rogoz și familia ei, în formulă completă, adică soțul Radu Dragomir și cei doi copii, Vlad și Lia, au fost într-o vacanță la care visează orice, în Laponia, chiar în tărâmul lui Moș Crăciun.

Dana Rogoz și familia ei, în Laponia. / Foto: arhivă personală
Dana Rogoz și familia ei, în Laponia. / Foto: arhivă personală

Deși escapada a durat doar câteva zile, experiența a fost una de neuitat. Cei patru au făcut o echipă pe cinste și au bifat câteva activități de neratat: s-au plimbat cu sania trasă de reni și l-au întâlnit chiar pe Moș Crăciun, căruia i-au dat și scrisorile lor cu dorințe pentru Sărbători.

Magie la superlativ - așa a fost vacanța familiei Danei Rogoz, despre care actrița a scris pe blogul personal. Totul a pornit de la o decizie luată spontan de vedetă. Aceasta a făcut planurile cu doar câteva zile înainte de plecare și s-a ocupat singură de tot ce ține de organizare. I-a ieșit totul minunat, iar la sfârșit a putut spune că a avut parte de una dintre cele mai frumoase excursii din viață.

Vacanța din Laponia, una dintre cele mai frumoase din viața Danei Rogoz

-15 grade arăta termometrul din orășelul lui Moș Crăciun. / Foto: arhivă personală
-15 grade arăta termometrul din orășelul lui Moș Crăciun. / Foto: arhivă personală

După trei zboruri și două escale, Dana, soțul și copiii lor au ajuns în orășelul lui Moș Crăciun, Rovaniemi, din nordul Finlandei. Două nopți s-au cazat într-o căsuță din lemn, aflată într-o pădure de brazi, într-un peisaj de poveste. Au bifat, rând pe rând, cele mai frumoase și diverse activități: au trimis scrisori către Moș Crăciun, în tradiționala cutie poștală roșie, ba chiar l-au și întâlnit pe darnicul bătrânel, chiar în casa lui, au participat la un spectacol al eflfilor, au decorat turtă dulce și au făcut decorațiuni pentru brad.

Familia Danei Rogoz nu a ratat întâlnirea cu Moș Crăciun. / Foto: arhivă personală
Familia Danei Rogoz nu a ratat întâlnirea cu Moș Crăciun. / Foto: arhivă personală

Surpriza supremă a fost în ultima noapte petrecută în Laponia, când Dana și-a împlinit un mare vis. Acoperită de bolul de sticlă al cabanei în care stătea la căldură, a putut admira Aurora Boreală.

Dana Rogoz, uimită de frumusețea Aurorii Boreale

Dana Rogoz, impresionată de frumusețea Aurorii Boreale. / Foto: arhivă personală
Dana Rogoz, impresionată de frumusețea Aurorii Boreale. / Foto: arhivă personală

"După ce Radu ațipise deja sub bolta de sticlă, iar Lia și Vlad se culcușeau pe lângă mine, s-a întâmplat ca unul dintre visurile mele dintotdeauna sa se împlinească. Sincer, nu mai speram să o vedem. Înțelesesem de la excursia din Rovaniemi că, totuși, Aurora Boreală apare rareori, că trebuie să ai noroc, că poți verifica prin nu știu ce aplicații activitatea solară, dar în același timp nu trebuie să fie nici înnorat, iar cât am stat noi a nins mare parte din timp.Și totuși, cum stăteam eu în pat, din perfect cum era, a devenit totul mai mult ca perfect. Mai întâi am văzut cum cerul se eliberează de nori și apar stelele. Apoi, brusc, am zărit o dungă alb – verzuie pe cer. Am zis că poate mi se pare, că poate se reflectă ceva în geam. M-am mișcat stânga-dreapta, iar când Vlad mi-a confirmat că o vede și el, l-am sculat pe Radu din somn țipând: “Asta e! Se întâmplă!” Până se formează mai clar acele dâre de lumină verzuie pe cer, poți face o “probă” să-i spunem, și să fotografiezi cerul (cu telefonul sau alt aparat). Lumina Aurorei se vede și mai verde, și mai intensă pe cameră, adică mai intensă decât o poate surprinde ochii noștri. Dar după cateva minute, admiram spectacolul în toată splendoarea. Aurora își schimbă forma sub ochii noștri, iar eu repetam obsesiv “nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred”. Și deși termometrul din cameră ne arăta aici – 26 grade, feels like – 32, eu mi-am luat geaca direct peste pijama, mi-am băgat picioarele în cizme și am ieșit exact așa din căsuța noastră, ca să privesc minunea mai bine. Și nici frig n-am simțit. Era un vis. Era minunat", a rezumat Dana Rogoz, pe blogul ei, experiența care a bucurat-o atât de tare.

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt împreună de 17 ani

La sfârșitul lunii mai a acestui an, Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au sărbătorit 17 ani de când sunt împreună. Aceștia sunt căsătoriți de nouă ani și au doi copii, Vlad, de șapte ani, și Lia Elena, de un an și jumătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net