Dana Rogoz și Radu Dragomir au împlinit 17 ani de relație! Cum au sărbătorit evenimentul

image
Dana Rogoz și soțul ei au împlinit 17 ani de relațieFoto: Arhivă personală

Dana Rogoz și partenerul ei de viață, Radu Dragomir, au împlinit duminică, 30 mai, nici mai mult nici mai puțin de 17 ani de relație, iar acest moment special nu putea trece nesărbătorit în familia acestora.

Cei doi soți trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care datează de aproape două decenii. „Am împlinit 17 ani de relație, cu brațele pline”, a scris Dana Rogoz pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini în care apare alături de partenerul ei, iar ambii ținând în brațe câte un micuț. 

Cuplul are împreună doi copii, un băiețel, pe nume Vlad Luca, și de un an de zile și o fetiță, pe care cei doi soți au numit-o Lia Elena. În scurt timp, în luna iulie, actrița și regizorul vor împlini și 9 ani de căsnicie, de când au spus „Da” în fața Stării Civile.

Cunoscuți pentru spiritul lor aventurier însă, cei doi soți au preferat să sărbătorească în stilul lor, Dana dezvăluind pe rețelele de socializare că au ieșit cu bicicletele. „Am ieșit cu bicicletele pe Calea Victoriei, care e din nou închisă în weekend-uri. Ole!”, a scris aceasta.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg
Orlando Bloom in Troia jpg