Fotografia cu feti╚Ťa Danei Rogoz care a f─âcut ├«nconjurul lumii. ┬źNu ╚Ötim cum s─â reac╚Ťion─âm┬╗

Dana Rogoz tr─âie╚Öte o perioad─â de gra╚Ťie al─âturi de cei doi copii ai ei, Lia ╚Öi Vlad. Micu╚Ťa Lia nici n-a ├«mplinit doi ani, dar deja tope╚Öte inimile tuturor cu z├ómbetul ei. Fotografiile cu ea primesc sute de mii de like-uri ╚Öi sunt distribuite ├«n lumea ├«ntreag─â.

image
Feti╚Ťa Danei Rogoz a ├«mplinit un an ╚Öi ╚Öapte luni. Foto: Facebook

Dana Rogoz a dezv─âluit c─â sunt dep─â╚Öi╚Ťi, ╚Öi ea, ╚Öi so╚Ťul ei, de popularitatea de care se bucur─â micu╚Ťa Lia la numai un an ╚Öi ╚Öapte luni. Actri╚Ťa a spus pe pagina personal─â de Facebook povestea unei fotografii anume cu fiica ei, care a ajuns la oameni din lumea ├«ntreag─â ╚Öi a declan╚Öat un val uria╚Ö de simpatie.

Este vorba despre o imagine de când Lia încă nu împlinise un an, dar avea deja un zâmbet cuceritor.

image
Aceast─â imagine cu micu╚Ťa Lia a adunat sute de mii de like-uri

ÔÇŁAcum aproape 1 an am postat aceast─â fotografie cu Lia, pe care i-o facusem ├«ntr-una dintre zilele lini╚Ötite de s─ârb─âtori, petrecute acas─â. Nu aveam nicio idee c─â urmeaz─â s─â fac─â turul lumii, din America ╚Öi p├ón─â ├«n Vietnam. Sute de mii de like-uri ╚Öi share-uri ├«n doar c├óteva zile, ├«n toate limbile p─âm├óntuluiÔÇŁ, a scris Dana, m├óndr─â de feti╚Ťa ei.

Dana Rogoz: ÔÇŁVom ├«ntelege pe parcurs cum s─â o ghidam ├«n via╚Ť─âÔÇŁ

Ca urmare a succesului acestei imagini, Dana primește urări din toată lumea la fiecare aniversare a Liei.

ÔÇŁAzi (luni, n.r.) Lia ├«mpline╚Öte 1 an ╚Öi 7 luni. Primesc mesaje de peste tot din lume pentru ea. Un b─ârbat din Mexic m─â roag─â s─â o filmez, cadou de ziua so╚Ťiei sale. Ieri, o doamn─â din Armenia ├«mi scria c─â vrea s─â ajung─â ├«n Rom├ónia pentru a o ├«nt├ólni pe Lia, ├«nainte de a na╚Öte, urm├ónd ca feti╚Ťei ei s─â ├«i puna acela╚Öi numeÔÇŁ, a dezv─âluit actri╚Ťa.

image
A╚Öa arat─â micu╚Ťa Lia acum, la un an ╚Öi ╚Öapte luni. Foto: Facebook

F─âr─â doar ╚Öi poate, Dana este foarte ├«nc├óntat─â de reac╚Ťia oamenilor la farmecul micu╚Ťei Lia, dar ├«n acela╚Öi timp ├«╚Öi d─â seama c─â aceasta este o sabie cu dou─â t─âi╚Öuri. ÔÇŁSincer, Radu ╚Öi cu mine nici nu ╚Ötim cum s─â reac╚Ťionam. Probabil e un har al ei ╚Öi vom ├«ntelege pe parcurs cum s─â o ghidam ├«n via╚Ť─â, pentru a-i aduce fericireÔÇŁ, a ad─âugat Dana.

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg