Fiica Danei Rogoz, adorabilă cu primul ei cadou de Crăciun. Cum și-a răsfățat vedeta fiul

image
Lia, fiica Danei Rogoz, a primit un ursuleț care o va ajuta să facă primii pași

Sărbători cu emoții duble pentru Dana Rogoz (35 de ani). Vedeta a pregătit sacul lui Moș Crăciun în premieră și pentru fiica ei, în vârstă de numai șapte luni, după ce a traversat o perioadă foarte încărcată, cu filmări în Slovacia, departe de soțul și de fiul ei.

Dana Rogoz a plecat în Slovacia, la filmări pentru un nou lungmetraj, la începutul lunii decembrie, însoțită numai de fiica ei, Lia. Familia s-a reunit însă în preajma sărbătorilor de iarnă, iar emoțiile au fost foarte mari. În primul rând pentru că a acesta este primul Crăciun din viața micuței Lia, dar și pentru că Vlad, fiul cel mare al vedetei, în vârstă de 6 ani și jumătate, i-a dus dorul Danei pe parcursul filmărilor din Slovacia.

Prin urmare, rasfățul a fost la el acasă în frumoasa familei a Danei Rogoz. Micuța Lia a primit de la Moș Crăciun un ursuleț care s-o ajute să facă primii pași, iar Vlad a primit un tort de clătite la care visa de mult, făcut după rețeta unui motan faimos printre copii, personajul principal al seriei Pettson și Findus.

”Primul cadou de la Moș Crăciun din viața mea îmi place foarte mult, să știți”, a scris Dana pe Facebook, în dreptul unei imagini în care apare fiica ei, ținând în brațe cadoul de la Moș Crăciun.

image
Așa arată tortul de clătite pregătit de Dana Rogoz pentru fiul ei

Câteva ore mai târziu, vedeta le-a prezentat prietenilor ei virtuali și răsfățul pe care l-a pregătit pentru Vlad, tortul de clătite al lui Findus.

”Am făcut un tort de clătite și așa arată exact în acest moment. Dacă găsesc zahărul pudră, îl și «ning» puțin, să fie mai de sezon. Dar Vlad visa la tortul ăsta de când a citit povestea lui Pettson și Findus.”

image
Așa arată tortul de clătite pregătit de Dana Rogoz pentru fiul eifoto: arhiva personală/Facebook
cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg