Imagini adorabile cu fiica Danei Rogoz, la prima întâlnire cu marea! Cum a reacționat micuța Lia

image
Dana Rogoz și cei doi copiiFoto: Arhivă personală

Dana Rogoz a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu fetița ei, care a avut anul acesta prima întâlnire cu marea. Momentul a fost foarte bine documentat de părinți, iar dovezile au ajuns rapid în mediul online, spre bucuria admiratorilor cuplului.

Micuța Lia a făcut anul acesta un pas important, în vacanța petrecută alături de familie, având în vedere că a avut prima interacțiune cu marea.

Părinții micuței i-au făcut acesteia o adevărată ședință foto pe plajă, spre bucuria admiratorilor cuplului, însă de data aceasta momentul a fost unul special și pentru cea mică, nu doar pentru cei care o privesc bucuroși de fiecare dată.

„Vara lui 2021 a fost totuși vara în care Lia noastră bună a descoperit pentru prima oară nisipul și marea”, a scris Dana Rogoz în dreptul mai multor imagini ce o înfățișau pe micuță pe plajă. Îmbrăcată într-o rochie crem cu volănașe, aceasta a reușit, ca de obicei, să topească inimile internauților, cu privirea gingașă și aerul diafan.

Dana Rogoz și soțul ei obișnuiesc adesea să meargă în vacanțe, „la plimbare prin țară”, de când au în posesia lor și o rulotă, iar cei mici sunt, bineînțeles, nelipsiți. Pe lângă micuța Lia, cuplul format din Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir mai are un băiețel, pe Vlad Luca. 

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg