Dana Rogoz, imagini spectaculoase din vacanța în Thailanda. Arată impecabil în costum de baie

Dana Rogoz și soțul său, regizorul Radu Dragomir se bucură de o vacanță superbă la început de an. Thailanda este destinația exotică pe care au ales-o pentru a petrece câteva zile departe de agitația din București. 

Dana Rogoz alături de fiul ei, Vlad Sursă foto: Instagram Dana Rogoz
Dana Rogoz alături de fiul ei, Vlad Sursă foto: Instagram Dana Rogoz

Dana Rogoz și Radu și-au făcut bagajele și au pornit, alături de cei doi copii, într-o vacanță de neuitat în însorita Thailanda. Actrița a distribuit pe pagina personală de Instagram câteva fotografii cu peisajul de vis și a dezvăluit surpriza de care a avut parte odată ajunsă aici. 

Dana Rogoz a dezvăluit că și Thailanda a fost afectată grav de pandemia care face ravagii în întreaga lume și că, în drumețiile sale, a întâlnit o multitudine de cabane părăsite și afaceri închise.

Situația este cu atât mai tristă dacă ținem cont că multe persoane de aici trăiau de pe urma turismului. Cu toate acestea, există și o parte bună, oamenii care trec pe aici își pot aminti cu drag de Thailanda așa cum era pe vremuri, mult mai liniștită și lipsită de furnicarele de oameni. 

"Lăsând glumă la o parte, voiam de mai demult să va spun ceva. Am întâlnit în excursia asta mai mulți călători care se bucurau de faptul că au descoperit o Thailanda cum era cu ani în urmă, mult mai liniștită și cu mult mai puțin turiști. Într-adevăr, e incredibil să găsești plajă goală, un paradis doar pentru ține.

Pe de altă parte, am întâlnit in drumul nostru multe restaurante locale și cazări părăsite, afaceri mici complet abandonate, tocmai din cauza acestor ani ai pandemiei.

Atât de mulțimi oameni au fost grav afectați, pe tot globul. E trist când te gândești că mare parte dintre locuitorii acestor insule trăiau exclusiv din turism. Și e și mai trist că pare că nu ne apropiem de final... Sper totuși că peste ani, zonele pe care le-am găsit părăsite acum, să își reia activitatea și să își recapete efervescență de dinainte", a fost mesajul Danei Rogoz. 

Dana a distribuit o fotografie în care poartă costum de baie și este alături de cei doi copii Vlad și Lia, picii care reușesc să îi transforme orice zi într-una memorabilă. Actrița arată impecabil după două saricini și se pare că trecerea timpului a fost blândă cu ea. 

Dana Rogoz s-a vacinat anti Covid pentru a putea călători în siguranță

De altfel, actrița a răspuns, răbdătoare, la întrebările fanilor ei despre vaccinare anti Covid în contextul vacanțelor în străinătate.

”Noi ne-am vaccinat Covid în primul rând pentru a fi protejați de forme severe la noi în țară. Desigur, e mai mult decât binevenit să fii vaccinat și pentru a călători. Din ce știu eu, persoanele nevaccinate vor efectua carantină pentru 10-14 zile la intrarea în Thailanda, dar s-ar putea la fel de bine să nu mai primească deloc fără vaccin în multe destinații și atracții turistice. Condițiile se schimbă destul de mult în ultima perioadă”, i-a explicat Dana unui fan care i-a cerut detalii despre vaccin.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net