Dana Rogoz, poze fabuloase din vacanța cu copiii în Thailanda. Ce spune despre vaccin

După Crăciunul sărbătorit în jurul bradului de acasă, Dana Rogoz a ales o destinație exotică pentru Revelion. Vedeta a plecat în Thailanda împreună cu soțul și cu cei doi copii.

Dana Rogoz petrece Revelionul în Thailanda. Foto: Instagram
Dana Rogoz petrece Revelionul în Thailanda. Foto: Instagram

Nu  eprima oară când Dana Rogoz alege Thailanda pentru o vacanță tihnită cu soțul și copiii. Pe vând fiul ei avea trei ani, Dana a descoperit această destinație, pe care a numit-o ”raiul copiilor”.

Nu e de mirare, așadar, că și-a dus acolo și fiica de un an și jumătate, în plină pandemia, în ciuda amenințării variantei Omicron.

De altfel, vedeta a povestit în detaliu cum a așteptat rezultatul testului de Covid odată ajunsă în Thailanda.

”Deși ne așteptam să primim rezultatele testelor PCR abia mâine dimineața, la ora 18:30 ne-au sunat în camera de hotel să ne confirme că suntem toți 4 negativi și că putem ieși la plimbare”, a scris Dana pe Instagram la scurt timp după ce a aterizat la Bangkok.

Vedeta a recunoscut că a avut emoții înainte de plecarea în Thailanda, legate în principal de condițiile drastice impuse turiștilor, însă dorul de vacanță a învins.

”Eram foarte îndoită dacă să mergem sau nu în perioada asta, în primul rând din pricina numeroaselor condiții de intrare pentru turiști, dar în seara asta, plimbând căruciorul cu Lia dormind în el, am simțit că a meritat tot efortul. Vlad mi-a zis că am ieșit negativi la test pentru că asta a fost dorința lui când a gustat pentru prima oară anul acesta anumite fructe exotice”, a dezvăluit Dana.

Dana Rogoz s-a vacinat anti Covid pentru a putea călători în siguranță

De altfel, actrița a răspuns, răbdătoare, la întrebările fanilor ei despre vaccinare anti Covid în contextul vacanțelor în străinătate.

”Noi ne-am vaccinat Covid în primul rând pentru a fi protejați de forme severe la noi în țară. Desigur, e mai mult decât binevenit să fii vaccinat și pentru a călători. Din ce știu eu, persoanele nevaccinate vor efectua carantină pentru 10-14 zile la intrarea în Thailanda, dar s-ar putea la fel de bine să nu mai primească deloc fără vaccin în multe destinații și atracții turistice. Condițiile se schimbă destul de mult în ultima perioadă”, i-a explicat Dana unui fan care i-a cerut detalii despre vaccin.

Odată scăpată de grija testului PCR, Dana Rogoz și-a scos familia la plimbare prin Bangkok, iar de aici n-a mai fost loc decât de poze spectaculoase.

După două zile în capitala Thailandei, Dana s-a mutat în insula Koh Chang, de unde și-a răsfățat fanii cu cele mai frumoase imagini de la apus.

Imagini superbe cu Dana Rogoz și familia ei în Thailanda

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net