Dana Rogoz, ținută elegantă pentru premiera filmului său! A plecat la Praga cu Pavel Bartoș

Dana Rogoz a plecat alături de colegul său, Pavel Bartoș, în Praga, pentru premiera peliculei în care ambii au fost protagoniști. Actrița a purtat o ținută elegantă cu ocazia evenimentului, iar admiratorii săi i-au complimentat întregul look!

Dana Rogoz, ținută elegantă pentru premiera filmului în care joacă Foto: Instagram
Dana Rogoz, ținută elegantă pentru premiera filmului în care joacă Foto: Instagram

Dana Rogoz a publicat pe rețelele de socializare un filmuleț în care apare într-o ținută elegantă, gata de gală! Actrița și Pavel Bartoș au plecat luni, 7 februarie, la Praga, acolo unde are loc premiera filmului lor. Cei doi au jucat împreună la un lungmetraj, filmând secvențele filmului în Slovacia.

Dana Rogoz, elegantă pentru premiera din Praga

După ce o perioadă a adoptat un look de inspirație masculină, începând de la tunsoare, acum, odată cu creșterea părului, Dana pare din ce în ce mai diafană și feminină! Nu că în trecut n-ar fi arătat bine, însă acest nou stil pare că i se potrivește de minune. Pentru premiera filmului de la Praga, Dana Rogoz a optat pentru o rochie scurtă, de culoare neagră, cu un umăr dezgolit și un artificiu argintiu în partea opusă a acestuia. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de sandale cu toc.

Sunt gata pentru premiera de la Praga din această seară! Să îmi țineți pumnii!”, a scris aceasta în dreptul filmulețului în care a făcut „parada modei”. Dacă la filmările pentru lungmetraj Dana mergea și cu fetița ei, Lia, de data aceasta mămica i-a lăsat pe cei mici în grija partenerului ei, regizorul Radu Dragomir.

Dana Rogoz se va întoarce rapid acasă însă, chiar a doua zi după premiera filmului, având în vedere că micuța Lia are de ceva vreme mâna în ghips și cu siguranță actrița vrea să fie lângă fetița ei, în special în această situație. Dana a publicat și un filmuleț adorabil în care își lua „la revedere” de la cei mici, înainte de plecarea în Praga.

Pavel Bartoș și Dana Rogoz au filmat împreună pentru o nouă peliculă ce s-a filmat în Slovacia, iar prezentatorul TV a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegei sale, după experiența petrecută pe platourile de filmare.

Dana Rogoz nu a plecat atunci singură din Rmânia, ci împreună cu fetița ei, Lia, așa cum am menționat anterior, iar vedeta a avut astfel două jobouri: actriță și bonă. Pavel Bartoș s-a declarat atunci surprins în mod plăcut de modul în care Dana a reușit să îmbine cele două „roluri”, fără a avea nevoie de o bonă pentru fetița ei. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net