Dana Rogoz are un soț model. Cum se poartă Radu Dragomir cu fetița în parc

Dana Rogoz știe de mult timp că a tras cartea câștigătoare atunci când a decis să urmeze calea inimii și să pornească în viață alături de Radu Dragomir, în ciuda diferenței de vârstă de 18 ani dintre ei. Iar cele mai recente imagini suprinse de fotoreporterii Click! nu fac decât să confirme calitățile de soț model ale regizorului.

image

Probabil că puțină lume ar fi pariat, în urmă cu zece ani, la nunta Danei Rogoz (36 de ani) cu Radu Dragomir (54 de ani), că această relație va crește atât de frumos și că cei doi își vor asuma cu atât de multă relaxare statutul de persoane publice. Nu doar că nu se ascund de jurnaliști, dar Dana și Radu au grijă să-și țină la curent fanii cu cele mai importante momente din viața lor, bune sau rele, prin intermediul rețelelor sociale.

E drept că, dată fiind pasiunea pentru imagine a lui Radu Dragomir, fotografiile făcute publice de cei doi par desprinse din pictorialele de modă, iar cârcotașii s-ar putea îndoi, uneori, că lucrurile sunt chiar atât de frumoase și în realitate.

Imaginile de paparazzi confirmă însă ceea ce Radu și Dana ne tot spun de ani de zile: cei doi formează un cuplu sudat, în care se înțeleg și se susțin reciproc, fie că este vorba despre carieră sau despre creșterea celor doi copii, Vlad (7 ani) și Lia (2 ani).

Recent, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Radu Dragomir la o scurtă plimbare cu micuța Lia în parcul din aproierea vilei în care locuiesc cei doi soți, în centrul Capitalei. Regizorul a profitat de soarele care îi răsfață pe bucureșteni în această iarnă incredibil de blândă și a scos-o pe Lia să-și facă somnul de prânz în aer liber.

E știut, de altfel, că bebelușii și copiii mici dorm cel mai bine afară, în cărucior. Iar pentru mămici nu există un cadou mai prețios decât ca cineva să se ofere să scoată copilul mic la plimbare, lăsându-i astfel ceva timp pentru sine. Cu atât mai mult când este vorba despe o mamă activă, precum Dana, care a ales să-și continue proiectele din teatru și film după ce a născut. Orice clipă de răgaz este aur curat, iar soțul ei pare să știe foarte bine asta.

”Am doi copii minunați și un partener de viață care mă iubește și mă înțelege ca nimeni altcineva. Suntem sănătoși și învățăm de la o zi la alta să ne bucurăm mai mult de ce trăim, să vedem partea luminoasă a vieții, încercăm pe bune să fim mai buni, mai generoși, mai muncitori, mai răbdători, mai toleranți, mai înțelepți”, mărturisea la un moment dat Dana pe blogul personal.

Radu a ”înfofolit-o” bine pe Lia în protecția de la cărucior și a plimbat-o vreme îndelungată prin parcul din centrul Bucureștiului. Cum puștoaica părea să doarmă dusă, regizorul a folosit timpul pentru a rezolva câteva chestiuni stringente, de pe telefonul mobil. Cum vremea de afară era destul de prietenoasă, Radu n-a simțit nevoia să folosească mănușile îmblănite atașate de mânerul căruciorului.

Dana Rogoz și Radu Dragomir împlinesc 10 ani de căsnicie

Anul acesta, în luna iulie, Dana și Radu vor împlini un deceniu de căsnicie, timp în care au devenit părinții lui Vlad și ai Liei, au renovat o superbă vilă din centrul Capitalei și au cumpărat o casă tradițională din Viscri, pe care plănuiesc s-o consolideze și s-o renoveze după planul inițial în cursul acestui an.

Cei doi s-au căsătorit după opt ani de relație, în ciuda bârfelor și a neîncrederii celor din jurul lor, legată în principal de diferența de vârstă mare dintre ei. Dacă Dana a îmbrăcat atunci pentru prima oară rochia de mireasă, Radu se află la a doua căsnicie și mai are un copil cu prima soție, un băiat care se înțelege perfect cu această a doua familie a regizorului.

”Am ştiut ce simţim amândoi şi faptul că suntem de atâţia ani împreună e o garanţie în plus că am simţit corect la momentul ăla. Am fost foarte curaţi cumva, în sensul că am început relaţia asta foarte asumat, nu pe ascuns, nu am trecut prin altfel de statut... Şi el a fost unul dintre puţinii bărbaţi care şi-au asumat asta, care au spus: «M-am îndrăgostit, se întâmplă în viaţă»... Am mai întalnit aşa poveşti, cu prietene care au suferit mult, cu bărbaţi care nu şi-au asumat relaţia, şi-au complicat existenţa cu tot felul de relaţii paralele, dar în cazul nostru nu a fost aşa şi asta zic, el a avut curajul să aleagă şi a ales, dar asta nu înseamnă că el nu e tatăl copilului în continuare. Astea sunt lucruri la care a ţinut şi pe care le păstrează, adică e un tată foarte bun pentru copilul lui”, a spus la un moment dat Dana, pentru revista Tango.

Dana Rogoz se înțelege foarte bine cu băiatul din prima căsnicie a lui Radu Dragomir

Dovadă că lucrurile stau foarte bine în familia extinsă a lui Radu Dragomir este faptul că în 2020, Dana a refuzat să amâne botezul Liei, din cauza pandemiei, pentru ca la petrecere să participe și fiul lui Radu, care tocmai fusese acceptat la studii în străinătate.

”La începutul verii ne gândeam să amânăm botezul până când riscurile pandemiei vor fi semnificativ mai scăzute. Asta până în ziua în care băiatul cel mare al lui Radu ne-a anunțat că a fost admis la studii în străinătate și că pleacă în 3 săptămâni din țară, fără să se mai poată întoarce ușor din cauza carantinei. Atunci ne-am zis că ăsta e motivul pe care îl așteptam ca să facem acum botezul și să nu îl mai amânăm, căci era firesc ca fratele ei mai mare să poată participa și el”, a explicat Dana pe blogul personal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net