Momente dificile pentru Dana Rogoz. A ajuns cu fiica cea mică la spital

Dana Rogoz a trecut prin clipe de panică, deoarece fiica ei cea mică a ajuns pe mâinile medicilor din cauza unui incident.

image

Dana Rogoz, 36 de ani, este una dintre cele mai adorate vedete din România. Actrița și-a întemeiat o familie frumoasă alături de Radu Dragomir, un bărbat cu 18 ani mai mare decât ea.

Cei doi au devenit părinții a doi copii, un băiețel pe nume Vlad, în vârstă de șapte ani și o fetiță, Lia, în vârstă de un an și jumătate.

 Deși Dana Rogoz are o carieră impresionantă în televiziune și activează și ca designer, ea este de asemenea și o mămică desăvârșită. Actrița a povestit adesea despre copii ei și năzbâtiile pe care le fac cei mici, momente care fac deliciul oricărei mame. 

Din păcate, copiii se și rănesc în joaca lor nevinovată, iar acest lucru s-a întâmplat și fetiței celei mici a Danei Rogoz. 

stanga
dreapta
image
image
image
image

Vedeta a împărtășit fanilor de pe Instagram că fiica ei, Lia, a căzut și și-a rănit mâna, moment care a panicat-o puțin pe faimoasa ei mămică. Dana Rogoz a povestit că a mers rapid cu fetița la spital și din fericire nu este o problemă gravă de sănătate. 

"Lia mea e putin suparata acum, caci a cazut si s-a lovit la mana dreapta. Dar tocmai ce am iesit de la spital si vestea buna e ca nu necesita ghips, nu e nimic grav, ci trebuie doar sa avem grija sa isi revina incet - incet. Azi isi manca supa cu mana stanga si iti tinea paharul cu dintii, ca sa nu isi foloseasca dreapta. Si-o proteja, micuta. Of." a mărturisit vedeta pe Instagram.

Dana Rogoz trăiește ca-n filme 

Luna trecută, Dana Rogoz și-a surprins fanii cu imagini spectaculoase din vacanța petrecută alături de familie, în Thailanda. Vedeta s-a bucurat din plin de zona exotică și plajele sălbatice, lipsite de turiști. 

Dana Rogoz s-a făcut cunoscută publicului român de când era doar o copilă și juca rolul lui Abramburica, alături de actorul Marian Rîlea, în emisiunea pentru copii Abracadabra. 

Vedeta și-a urmat pasiunea pentru actorie, astfel că a studiat actoria la Facultatea de Teatru, iar după absolvire a jucat în câteva piese de teatru și a avut câteva roluri în filme, dar și în telenovele. 

În prezent, Dana Rogoz rămâne o prezență plăcută pe micul ecran, iar fanii se bucură să o revadă de fiecare dată când este invitată la emisiuni.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
the sandman jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
Oana si Mioara Roman jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg