Dana Rogoz și Radu Dragomir, amintire duioasă din prima zi a îndrăgostiților petrecută împreună

Ziua Îndrăgostiților a fost sărbătorită și de vedetele autohtone. Dana Rogoz a profitat de ziua de 14 februarie pentru a-i reaminti soțului despre sentimentele pe care i le poartă. Actrița a distribuit o fotografie superbă de cuplu și a scris un mesaj pe măsură. 

image
Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt căsătoriți din anuș 2012

Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir sunt împreună de 17 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012 și au împreună doi copii, un băiețel pe nume Vlad și o fetiță: Lia. În ciuda diferenței de vârstă de 18 ani, Dana Rogoz și Radu Dragomir se înțeleg de minune și au reușit să găsească o modalitate prin care împreună pot depăși orice impediment care le apare în cale. 

De Ziua Îndrăgostiților, Dana Rogoz a distribuit o fotografie în care ea și Radu apar sărutându-se. În dreptul imaginii, Dana a scris o scurtă poveste care a fost foarte apreciată de admiratorii vedetei. "Țin minte primul nostru Sf. Valentin. Stăteam cu chirie într-un apartament de pe str. Tunari. Radu mi-a oferit cadou un inel, pe care îl port și în acest moment la mâna. Sf. Valentin de azi e al 17 - lea pe care îl sărbătorim împreună. ❤Avem în plan să ciocnim un pahar de vin în seară această, pentru noi doi, în căsuța noastră, după ce ne adorm copiii. Niște nebuni, ce mai. ♥", a scris Dana Rogoz. 

image

Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir s-au cunoscut pe platoul de filmare al celebrului serial difuzat de PRO TV, "La Bloc". Nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere, însă după doi ani în care au lucrat împreună au decis să acorde o șansă relației lor. Radu Dragomir a divorțat de femeia cu care era divorțat la acea vreme și alături de care are un băiețel și a început o relație alături de Dana Rogoz. 

”Au fost povești care s-au încheiat, și apoi alte povești care au început. Noi am crezut foarte tare în ceea ce trăiam la momentul respectiv”, a declarat Dana Rogoz.

Radu Dragomir are o relație foarte bună cu fiul său din fosta casătorie, un adolescent de 19 ani care a plecat în Elveția pentru a studia. 

Dani Oțil și Alex Velea și-au surprins partenerele de viață 

Și alte vedete au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților. Soția lui Dani Oțil s-a mândrit pe contul personal de Instagram cu buchetul de flori pe care l-a primit din partea prezentatorului de la Antena 1.

Nici Alex Velea nu a trecut cu vederea evenimentul special și iu-a oferit Antoniei un buchet de flori. Adela Popescu a primit din partea lui Radu Vâlcan o declarație de dragoste în direct, în timp ce Andreea Bănică l-a surprins pe soțul ei cu un tort personalizat. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!      

cub andreea antonescu png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
brenciu si nevasta jpg
laura cosoi
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE