Dana Rogoz a sărbătorit ziua femeii în sânii goi. Uite-o într-un pictorial de senzație, acoperită cu lalele

Ultima actualizare:

Dana Rogoz a oferit un cadou neașteptat fanilor ei, de 8 Martie, când actrița s-a pozat cu sânii goi, iar imaginea postată  pe contul de Instagram a adunat mii de aprecieri. 

image

Dana Rogoz, 36 de ani, a transmis de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeilor, un mesaj superb pe pagina sa de socializare către toate femeile din viața ei, dar și către fanele care o urmăresc. 

Urarea a fost însoțită de o imagine plină de senzualitate în care Dana Rogoz apare într-o ipostază complet inedită. Vedeta a fost pozată cu sânii goi, iar singurul element care îi acoperă bustul este un buchet imens de lalele roz. 

image

,,La multi ani, tuturor femeilor! Sa va iubiti si sa fiti impacate cu toate emotiile, gandurile si alegerile voastre!", a transmis Dana Rogoz pe Instagram. 

Dana Rogoz a primit cadouri de la copiii ei

Cel mai frumos moment al zilei de 8 Martie pentru Dana Rogoz a fost însă atunci când fiica ei, Lia în vârstă de doi ani i-a oferit pentru prima dată mămicii sale, un cadou, și anume o felicitare.

,,Mi-am dat seama azi ca pentru mine 8 martie e ziua felicitarilor pentru mama. Mai intai a fost ziua felicitarilor pe care eu le lucram la scoala, cu zeci de inimoare desenate, decupate, sclipicioase, insotite de lungi declaratii de iubire - felicitari pe care i le ofeream mamei mele, an de an, cu mari emotii. Iar acum e ziua felicitarilor pe care eu le primesc de la copiii mei.

Azi Vlad mi-a oferit tare mandru lucrarile lui, cu zeci de inimoare desenate, insotite de aceleasi lungi declaratii de iubire. Dar anul acesta pana si Lia mi-a oferit prima ei felicitare de 8 martie, realizata cu ajutorul doamnelor educatoare. Ce zi frumoasa!", a transmis Dana Rogoz pe Instagram. 

Fiul Danei Rogoz, Vlad, și-a arătat dragostea față de mama sa, dăruindu-i mai multe desene, făcute chiar de el, pe care a scris diferite mesaje în limba engleză. Dana Rogoz a fost teribil de emoționată când a citit cum este văzută prin ochii copilului ei. 

"Mama mea este frumoasă, amuzantă, jucăușă, creativă, extraordinară", a scris Vlad în limba engleză pe desenele dăruite mamei sale. Dana Rogoz a rămas extrem de impresionată de această mică surpriză primită din partea fiului ei, în care Vlăduț i-a transmis mamei sale cât de mult o apreciază. 

,,Sunt leșinată!" a exclamat vedeta, în clipul împărtășit fanilor pe rețelele de socializare în care arată darul primit de 8 Martie. 

Dana Rogoz și-a întâlnit soțul pe vremea când avea 19 ani

Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate vedete din România, datorită discreției și a decenței cu care se afișează. Actrița este căsătorită din 2012 cu regizorul Radu Dragomir, iar împreună au doi copii. 

Dana Rogoz și Radu Dragomir formează un cuplu minunat, deși între cei doi este o diferență de 19 ani. Cei doi s-au întâlnit în timp ce actrița juca în serialul ,,La Bloc", de pe PRO TV, iar Dana Rogoz avea doar 19 ani. 

Vedeta își arată constant afecțiunea față de tatăl copiilor ei și împărtășește adeseori fanilor pe Instagram momentele petrecute împreună și alături de copii lor, Vlad și Lia. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net