Pavel Bartoș, sacrificiul pe care-l face în carieră! Imagini inedite din culisele vieții de actor

Ultima actualizare:

Pavel Bartoș este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Simpaticul prezentator de la Pro TV are însă și o altă viață, una de care este îndrăgostit iremediabil și pentru care este dispus să facă orice sacrificiu: actoria.

Pavel Bartoș ne invită în lumea lui. Foto: colaj Instagram/Pavel Bartoș
Pavel Bartoș ne invită în lumea lui. Foto: colaj Instagram/Pavel Bartoș

Colegul lui Smiley de la emisiunea Românii au Talent și-a obișnuit fanii cu tot felul de postări simpatice din viața lui. De cele mai multe ori, Pavel Bartoș ne arată mici ipostaze vesele din aventurile sale de zi cu zi sau din culisele emisiunilor pe care le prezintă cu succes.

Totuși, de această dată, îndrăgita vedetă ne-a invitat pe scena teatrului, pentru a râde cu poftă, dar și pentru a vedea ce este nevoit să poarte în piesa „Natură moartă cu nepot obez”, care se joacă la Teatrul Odeon.

Citește și Gafa enormă făcută de Dana Rogoz în filmul cu Pavel Bartoș, produs în Slovacia: «Mor de râs»

Pavel Bartoz, ipostaze comice în cariera de actor de teatru. Uite ce face pentru rolul de „nepot obez”

Fanii săi de pe Insatgram s-au amuzat copios văzând aceste fotografii. „Ce îți mai place shaorma”, a scris o persoană. „Semeni cu pinguinu gras din BATMAN”, a precizat un alt internaut. Chiar dacă pozele cu Pavel sunt simpatice, nu trebuie ignorat în niciun fel cât de complicat îi este actorului să joace „cu atâta greutate” rolul din piesa „Natură moartă cu nepot obez”.

Spectacolul de teatru e pus în scenă de mulți ani și a obținut premiul pentru Cel mai bun spectacol la Festivalul Naţional de Comedie, Galați, 2011. Piesa „Natură moartă cu nepot obez” de Ion Sapdaru, regia Eugen Făt, este o comedie cu Pavel Bartoș în rol principal.

Pavel Bartoș are o carieră plină

În vârstă de 47 de ani, Pavel Bartoș este mult mai mult decât un prezentator simpatic al unor emisiuni de succes de la Pro TV. Și-a început cariera ca actor la Teatrul de păpuși Puck din Cluj (1993-1994), continuând la Teatrul Național din Cluj. Din 2001 a intrat în trupa celor de la Odeon, unde joacă în continuare.

Pavel Bartoș ne-a făcut serile mai frumoase și ne-a ținut în fața televizoarelor, ani la rând, dar simpaticul prezentator de la Vocea României și Românii au Talent se poate lăuda cu numeroase roluri în piese de teatru sau chiar în filme. În 2019, actorul și prezentatorul tv și-a făcut debutul ca regizor de cinema cu scurtmetrajul “Romanian Tradition”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net