Connect-R, gata să facă show la «Te cunosc de undeva!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ştefan Relu Mihalache alias Connect-R (40 de ani) a şocat cu noul look. Blond şi fără barbă, artistul e mult schimbat. Click! a aflat în exclusivitate care este motivul acestei transformări: artistul va participa în noul sezon al competiţiei „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1. 

De când nu mai  are barbă, Connect-R seamănă leit cu tatăl său, chiar dacă acum are părul  vopsit
De când nu mai are barbă, Connect-R seamănă leit cu tatăl său, chiar dacă acum are părul vopsit

Citește și: Connect-r și fosta soție, Misha, vacanță de vis în Maldive, alături de fiica lor, Maya

„Toată lumea îmi spune că acum semăn şi mai mult cu tata. O să vedeţi pentru ce a fost schimbarea. Voi participa la «Te cunosc de undeva!». De asta sunt aşa. Fără barbă, mă simt ciudat... Parcă aş fi «în fundu’ gol» fără ea”, a mărturisit Connect-R, în exclusivitate pentru Click! 

Vezi și: Ce bine îl imită Connect-R pe Jim Carrey! Ne-a lăsat „mască” pe toți

Dacă tot ne-a dăzvăluit cu atâta sinceritate ce pune la cale pe plan profesional, am îndrăznit să întrebăm câte ceva şi despre viaţa personală. La cinci ani după divorţ, Misha (31 de ani) şi Connect-R se înţeleg foarte bine, mai ales că au împreună o fetiţă, Maya, care le-a moştenit talentul.

Interesant și: Connect-R, mesaj important pentru societate! „Tu din ce bisericuță faci parte?”

Fata mea are 8 ani şi jumătate şi studiază foarte mult, s-a apucat de canto cu un profesor din SUA, face pian, creşte şi se dezvoltă. Îşi urmează părinţii, a furat talentul. Şi Misha este bine, lucrează cu cei mai buni artişti. Acum pregăteşte o melodie nouă împreună cu Liviu Teodorescu. Toate femeile din viaţa mea sunt bine: şi mama, şi sora. E ca o hiperbolizare: bărbatul este cerul şi femeia e natură. Indispensabili”, a mai spus Connect-R, în exclusivitate pentru Click! 

«Fiica mea ia lecţii de canto  cu profesor din SUA» 

Înclinaţia din ce în ce mai mare spre spiritualitate de care a dat dovadă în ultimii ani cântăreţul nu mai este un secret. Artistul explică ce l-a determinat să publice din ce în ce mai des mesaje profunde pe reţelele sociale şi să interpreteze până şi melodii religioase:

Vezi și: Connect-R, în lacrimi de ziua lui! A îngenuncheat pe scenă

Am simţit întotdeauna ce e bine. Când mă refer la asta, mă refer la fructe, ca atunci când dă fructe un copac. Când faci bine, primul lucru pe care îl simţi este să împărtăşeşti cu cei apropiaţi. Ăsta este şi scopul meu cu aceste mesaje. Eu nu am o platformă pe care să o monetizez, eu nu fac bani din asta. În ultimul timp am fost invitat de Cedry2k pe piesă «Rugăciune», partea a doua, care este un real succes, e o piesă creştină, în trending”. 

Apropo de muzică, el a povestit şi ce fac artiştii de care se ocupă îndeaproape:

Hai să afli și: Connect-R, gest superb! De ce și-a scos toți banii din bancă în tinerețe? Artistul a împlinit 40 de ani

O parte dintre ei studiază, se pregătesc intens pentru că ştacheta s-a ridicat foarte mult odată cu Johny Romano, care filmează videoclipul pentru cel de-al doilea single şi pentru care pregătim albumul. Mă bucur că munca lor se vede în roade. Când spun asta mă refer şi la faptul că agenda lui este plină de evenimente, până în decembrie inclusiv”. 

Rona Hartner, pentru a treia oară la «Te cunosc de undeva» 

Opt cupluri, adică 16 artiști, se vor întrece în performanțe în noul sezon, cel cu numărul 18, al emisiunii-concurs „Te cunosc de undeva!” care înregistrează audiențe-record pentru Antena 1. Click! vă anunță în exclusivitate câteva dintre aceste nume.

Printre cei care vor participa se numără, pe lângă Connect-R, și următorii: Johny Romano, Shift, Sore, Liviu Teodorescu, Rona Hartner, WRS, cel care a reprezentat România la Eurovision 2022, Nicolai Tand, dar și familia Natanticu, Eliza și Cosmin. Rona este la a treia participare, căci a mai concurat și în edițiile din 2013, respectiv din 2018.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net