Connect-R, în lacrimi de ziua lui! A îngenuncheat pe scenă

Ultima actualizare:

Connect-R a împlinit pe 9 iunie 40 de ani și pentru că a schimbat prefixul trebuia să bifeze momentul printr-un super show. Invitații speciali ai serii la concertul aniversar au fost mulți și senzaționali! Artistul a plâns de fericire!

Connect-R, alături de celebrul lui manager, Marius China
Connect-R, alături de celebrul lui manager, Marius China

Loredana, Smiley, Horia Brenciu, Shift, Johny Romano au făcut deliciul publicului și al fanilor. Cu toții au fost în delir și au cântat la unison cu Connect-R! Show-ul a fost total atunci când tatăl artistului, Aurel Mihalache, a urcat pe scenă și a cântat câteva piese alături de celebrul său fiu și Horia Brenciu. Plin de energie, tatăl cântărețului a cântat și a dansat cum a știut mai bine! Este mândru de fiul său!

„Doamnelor și domnilor, acum știți de unde vine talentul! Acum știți că pe scenă nu se află doar un om, se află un tată care este mândru de copilul lui, asta este fotografia serii! Aplauze pentru familia Mihalache!”, a spus Horia Brenciu pe scenă, încântat și el de talentul muzical al tatălui lui Connect-R!

Imediat după, tatăl și fiul s-au îmbrățișat și au oferit imagini unice spectatorilor și fanilor lor. Apoi Connect-R i-a pupat mâna părintelui său în semn de mulțumire și pentru tot ce a făcut pentru el. Au fost imagini emoționante! La un moment dat, după ce a urcat pe scenă și a cântat prima melodie alături de fiul său și de Horia Brenciu, Aurel Mihalache a exclamat: „Nu uitați că Ștefan este o plămadă bună!”.

Connect-R a completat și el apoi cu câteva cuvinte despre familia lui: „Maya în cultura hindusă înseamnă iluzie, de la mama am învățat cum se face cașcavalul, iar de la tata cum se face arta!”, au fost cuvintele artistului, care s-a emoționat pe scenă atunci când a vorbit despre familia lui.

Cu Loredana, Connect-R a dansat și împreună au cântat celebra piesă “Bună seara, iubite”, dar au oferit mai multe momente frumoase publicului, iar alături de Smiley, artistul a încântat nu doar privirile ci și simțurile fetelor aflate în public, mai ales când au interpretat împreună piesa “Rita”. 

Toată familia artistului a fost alături de el la aniversare și la spectacol! Maya (8 ani), fetița lui Connect-R, pe care acesta o iubește ca pe ochii din cap, a urcat pe scenă alături de sora vedetei și nepoatele cântărețului, în momentul în care managerul artistului, Marius China, de la Sprint Music, a trimis tortul pe scenă și o mare de confetti a fost aruncată peste sărbătorit și invitați!

Ce a primit Connect-R de ziua lui de la Maya

Se știe deja că Maya, fetița lui Connect-R, este pentru artist un dar divin, cea mai mare bucurie a lui. La schimbarea prefixului și la ceas aniversar, Maya i-a făcut un cadou de suflet tatălui său. „De la Maya am primit un tort fără gluten pentru că nu mai mănânc dulce și o chestie de ipsos în care ne punem mâinile amândoi, și eu și ea.”, a mărturisit îndrăgitul artist.

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net