Connect-r și fosta soție, Misha, vacanță de vis în Maldive, alături de fiica lor, Maya

Ultima actualizare:

Connect-r și fosta lui soție, Misha, au divorțat acum cinci ani, dar au rămas în relații bune și continuă să fie o familie superbă pentru minunata lor fiică, Maya. Artistul și fosta parteneră au plecat împreună cu fetița lor, într-o vacanță exotică în Maldive, unde au petrecut câteva zile absolut minunate. 

image

Connnect-R este un familist convins și chiar dacă mariajul cu Misha, nu a funcționat cei doi se înțeleg foarte bine, iar artistul nu ezită să o răsfețe pe mama fiicei sale cu câte o surpriză extrem de specială. 

Și ce poate fi mai minunat decât o vacanță de vis în insulele Maldive, alături de fiica lor, Maya. 

Connect-r și-a pus toate planurile profesionale în stand-by pentru a se focusa pe familie, astfel că a luat o binemeritată pauză și a plecat cu familia în Maldive. Artistul a fost extrem de fericit să fie împreună cu fiica lui, care-i seamănă leit, dar și cu mama ei, frumoasa Misha, fosta soție a solistului.

Connect-R s-a cazat cu Misha și fiica lor la un resort superb din Maldive și au făcut câteva poze de familie, pe care artistul le-a împărtășit fanilor. 

Misha arăta total trasformat față de acum cinci ani când s-a căstorit cu artistul. Fosta soție a lui Connect-r și-a vopsit părul și a devenit o șatenă focoasă cu trăsături exotice, aspect datorat și câtorva intervenții estetice. 

Coonect-R, lungul drum spre faimă: «Mâncam la cantina socială»

Connect-R a muncit foarte mult pentru a ajunge la statul de artist recunoscut de public, fapt ce-l ajută să câștige bani frumoși din piesele lansate și concerte. Pe numele său real, Ștefan Mihalache, solistul a recunoscut că a crescut în condiții mai mult decât modeste și adeseori mânca la cantina socială.

„Consider că sunt bogat pentru că am venit de la sub zero. Noi mult timp am luat mâncare de la cantina socială până la 15-16 ani, era mâncare gătită era aproape necomestibil. Dar ne bucuram de salamuri, ne bucuram de pâine, de pui. Când era Crăciun sau orice sărbătoare ne dădeau pui, niște carne de porc sau dulciuri. Atunci era minunat”, a precizat artistul.

Motivul conflictului cu Alex Velea

Connect-R a început să facă muzică din 1997, dar succesul l-a cunoscut mai târziu, datorită colaborării cu Alex Velea, cu hit-ul «Dacă dragostea dispare», care a dominat topurile în 2008. Cei doi artiști au făcut un duo de excepție și o vreme au fost prieteni foarte apropiați, însă la un moment dat relația dintre ei s-a rupt brusc, iar fanii au fost extrem de dezamăgiți căci se așteptau ca Velea și Connect_r să mai lanseze colaborări. 

Ștefan Mihalache, alias Connect-r, a dezvăluit la show-ul lui Denise Rifai motivul conflictului  cu Alex Velea. Solistul a mărturisit că publicul asocia melodia cu prezența lui Alex Velea.

,,Nu, nu avea cu ce să mă fure Velea. Nu are nici cea mai mică legătură. Că eu am avut o frustrare pentru faptul că lumea asocia piesa numai cu Alex Velea atunci, piesa 'Dacă dragostea dispare', da, asta este super real.

Așa e, eram frustrat pe treaba asta. Chiar îmi spunea un prieten: 'Băi, eu nu știu dacă mai putea să cânte cineva după voi'. Apăream noi doi pe scenă… se cam închidea la pâine, așa era atunci. E un monstru de talent Velea și cred că știți și voi asta, știe toată lumea.", a spus Connect-R, în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net