Connect-R, mesaj important pentru societate! „Tu din ce bisericuță faci parte?”

Ultima actualizare:

Connect-R, unul dintre cei mai autentici artiști din showbiz-ul românesc, a transmis un mesaj important și, în același timp, provocator pentru societate. La finalul acestui articol s-ar putea să vezi un pic altfel ziua pe care o ai în fața ta.

Artistul a transmis un mesaj pe care ar trebui să-l asculte toată lumea! Foto: Facebook/Connect-R
Artistul a transmis un mesaj pe care ar trebui să-l asculte toată lumea! Foto: Facebook/Connect-R

„Tu din ce bisericuță vrei să faci parte?” - aceasta este întrebare fundamentală pe care Connect-R s-a hotărât să ne-o adreseze tuturor. Interpretul celebrelor hit-uri „Vara nu dorm”, „Tren de noapte” sau „Noi ne potrivim” este un om tot mai bogat din punct de vedere spiritual. Cântărețul nu ezită în ultimul timp să-și împartă gândurile frumoase cu fanii săi.

Citește și: Connect-R, gest superb! De ce și-a scos toți banii din bancă în tinerețe? Artistul a împlinit 40 de ani

„Cât mai vrei să stai în cutiuța ta?... unde ești protejat, unde nu ți se poate întâmpla nimic, unde nu mori dar nici nu trăiești!”, a transmis îndrăgitul artist pe pagina sa de Instagram.

Ulterior, cântărețul a început o analogie care surprinde foarte bine viața din jurul nostru, pe care Connect-R o consideră „ca un parc de distracții” unde sunt tot felul de „grupulețe și bisericuțe.”

Connect-R: „Viața e ca un parc de distracții unde se află tot felul de bisericuțe”

„O bisericuță spune: 'ăștia vor să se dea în toboganul ăla mare. E periculos, eu nu m-aș da.' Alt grupuleț, altă bisericuță spune: 'Hmm, I-ai văzut pe aștia? Nu sunt îmbrăcați adecvat pentru părculeț, pentru distractie.' Alt grupuleț spune: 'i-ai văzut pe cei din bisericuța aia? Îi bârfesc pe aiă din cealaltă bisericuță.'

Află un lucru important! Secretul celui mai fericit om din lume! Ce face 15 minute în fiecare zi

Și mai există un grupuleț - doi nebuni, care se dau în toate toboganele, în toate leagănele. Se mai lovesc la mână, se mai ridică. Acum vreau să te întreb: tu din ce bisericuță vrei să faci parte?”, a transmis Connect-R.

Connect-R, mesaj important pentru societate! „Nu mai sta în mintea care te minte non-stop”

Cu sufletul curat și mintea limpede, artistul ne spune că viața trebuie să fie „jumătate școală și jumătate vacanță”. Acesta consideră că viața este despre experiență, despre cunoaștere, despre „minunare”.

„Iubește, îndrăgostește-te! Intră în situații dificile din care să înveți să ieși. Călătorește, experimentează! (...) Nu mai sta în mintea care te minte non-stop. Du-te afară, ieși la joacă, du-te în grupulețul ală nebun!”, a precizat artistul în mesajul său de pe Instagram.

Vezi și: Cât de bogat este Connect-R? „Am venit de la sub zero. Mâncam la cantina socială”

Connect-R rămâne unul dintre cei mai iubiți artiști din țară. De curând, cântărețul a lansat câteva piese alături de Alina Eremia, Mario Fresh sau Irina Rimes și Damian Drăghici. Nu trebuie uitată nici piesa „Shhh...”, una la care ține foarte mult cântărețul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
 Luminița Anghel s-a dat pe mâinile unui medic în care a avut încredere
image
actualitate.net
image
actualitate.net