Connect-R își face freza de mega-star în geamul de la mașină! VIDEO EXCLUSIV!

Ultima actualizare:

Connect-R are ritualul lui înainte de a urca  pe scenă! Solistul este propriul stilist la concerte. Solistul a fost surprins de Click! cum își făcea singur freza, dezinvolt, în geamul de la mașină!

image

Connect-R a fost prezent pe scena unui festival care a avut loc în Râmnicu Vâlcea, în cea de-a treia zi de festival. Artistul a sosit cu o jumătate de oră înainte de concert, s-a dat jos din bolidul de fițe, pe care îl conduce chiar el, și a început să se pregătească de concert. 

Cu câteva minute înainte să urce pe scenă, artistul a mers dezinvolt și și-a aranjat freza timp câteva secunde bune, chiar în oglinda din geamul bolidului de lux. 

Connect R s-a făcut blond și și-a tăiat și barba, mai nou. Artistul are un nou look, de care fanii nu au fost, însă, foarte încântați. L-au asemuit la figură cu actorul Jim Carrey, pe care solistul îl imită foarte bine.

De ce a renunțat Connect-R la barbă?

Artistul nu a vrut însă să dea prea multe detalii despre decizia de a renunța la barbă. „Ține de un rol! Nu vă pot spune mai multe !”, a declarat solistul, pentru Click! 

Motivul schimbării subite de look a ieșit, însă, la iveală chiar în aceste zile. Click! a aflat că artistul, în vârstă de 40 de ani, va participa în noul sezon al competiţiei „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1.

Solistul a susținut un concert de aproximativ o oră pe scena festivalului de la Râmnicu Vâlcea și a adresat publicului mesaje cu tentă religioasă. 

„În seara asta vă zic cum zicea părintele  Cleopa: mânca-v-ar Raiul să vă mănânce!”,  a fost mesajului solistului.

Cine e Connect R?

Ștefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, a văzut lumina zilei în Voluntari, pe 9 iunie 1982. Artistul a împlinit anul acesta  40 de ani. Connect-R a debutat  în hip-hopul românesc în 1997, prin fondarea trupei Giganzii. Prima apariție discografică a fost piesa "Observ", de pe compilația Real Hip-Hop. 

 Connect-R a devenit cunoscut ca membru a trupei Racla, dar și datorită numeroaselor colaborări pe care le-a avut cu nume importante din muzică românească precum Simona Nae, Arsenium, Loredana și Alex Velea.

În 2000 Connect-R colaborează cu trupa R.A.C.L.A pe albumele “Plus Infinit”și “Pătratul Roșu”, apoi artistul a fost cooptat de Rîmaru, pentru a face parte din formula în care a fost înregistrat albumul DEXteritate. 

În 2007 Connect-R a revenit  cu un nou album pa care a lucrat doi ani. Albumul conține 11 piese, o parte dintre acestea fiind în colaborare cu Alex, Smiley, Matteo și Don Baxter. Primul single de pe album "Dacă dragostea dispare" este o continuare a hitului pe care Connect-R l-a lansat cu Alex, "Dragoste la prima vedere" al doilea single de pe albumul YAMASHA. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
colaj jpg
asia express sezonul 7 foto Antena 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net