Connect-R își face freza de mega-star în geamul de la mașină! VIDEO EXCLUSIV!

Ultima actualizare:

Connect-R are ritualul lui înainte de a urca  pe scenă! Solistul este propriul stilist la concerte. Solistul a fost surprins de Click! cum își făcea singur freza, dezinvolt, în geamul de la mașină!

image

Connect-R a fost prezent pe scena unui festival care a avut loc în Râmnicu Vâlcea, în cea de-a treia zi de festival. Artistul a sosit cu o jumătate de oră înainte de concert, s-a dat jos din bolidul de fițe, pe care îl conduce chiar el, și a început să se pregătească de concert. 

Cu câteva minute înainte să urce pe scenă, artistul a mers dezinvolt și și-a aranjat freza timp câteva secunde bune, chiar în oglinda din geamul bolidului de lux. 

Connect R s-a făcut blond și și-a tăiat și barba, mai nou. Artistul are un nou look, de care fanii nu au fost, însă, foarte încântați. L-au asemuit la figură cu actorul Jim Carrey, pe care solistul îl imită foarte bine.

De ce a renunțat Connect-R la barbă?

Artistul nu a vrut însă să dea prea multe detalii despre decizia de a renunța la barbă. „Ține de un rol! Nu vă pot spune mai multe !”, a declarat solistul, pentru Click! 

Motivul schimbării subite de look a ieșit, însă, la iveală chiar în aceste zile. Click! a aflat că artistul, în vârstă de 40 de ani, va participa în noul sezon al competiţiei „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1.

Solistul a susținut un concert de aproximativ o oră pe scena festivalului de la Râmnicu Vâlcea și a adresat publicului mesaje cu tentă religioasă. 

„În seara asta vă zic cum zicea părintele  Cleopa: mânca-v-ar Raiul să vă mănânce!”,  a fost mesajului solistului.

Cine e Connect R?

Ștefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, a văzut lumina zilei în Voluntari, pe 9 iunie 1982. Artistul a împlinit anul acesta  40 de ani. Connect-R a debutat  în hip-hopul românesc în 1997, prin fondarea trupei Giganzii. Prima apariție discografică a fost piesa "Observ", de pe compilația Real Hip-Hop. 

 Connect-R a devenit cunoscut ca membru a trupei Racla, dar și datorită numeroaselor colaborări pe care le-a avut cu nume importante din muzică românească precum Simona Nae, Arsenium, Loredana și Alex Velea.

În 2000 Connect-R colaborează cu trupa R.A.C.L.A pe albumele “Plus Infinit”și “Pătratul Roșu”, apoi artistul a fost cooptat de Rîmaru, pentru a face parte din formula în care a fost înregistrat albumul DEXteritate. 

În 2007 Connect-R a revenit  cu un nou album pa care a lucrat doi ani. Albumul conține 11 piese, o parte dintre acestea fiind în colaborare cu Alex, Smiley, Matteo și Don Baxter. Primul single de pe album "Dacă dragostea dispare" este o continuare a hitului pe care Connect-R l-a lansat cu Alex, "Dragoste la prima vedere" al doilea single de pe albumul YAMASHA. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!