Alina Pușcaș, mamă full-time și femeie de carieră... tot full-time! Cum se împarte între casă și job? „Copiii s-au obișnuit”

Ultima actualizare:

Alina Pușcas este una dintre vedetele din România care a reușit să îmbine, cu ușurință, pare din exterior, cariera cu viața de familie. Prezentatoarea show-ului ‘’Te cunosc de undeva’’, difuzat pe Antena 1, și-a gestionat timpul corect și nu și-a neglijat familia, în ciuda programului de lucru pe care îl are. 

Alina Pușcaș prezintă ''Te cunosc de undeva''
Alina Pușcaș prezintă ''Te cunosc de undeva''

Bineînțeles că, oameni fiind, se întâmplă să greșim și, câteodată, planurile nu ies așa cum ne-am propus. Astfel, Alina ne-a povestit, într-un interviu exclusiv,  despre provocările vieții de familie, carieră, sacrificiile pe care le-a făcut ca mamă, dar și ce-și dorește pentru copiii ei.

Sinceră și foarte deschisă, prezentatoarea ne-a vorbit, fără ocolișuri, despre cea mai mare dorință a sa, aceea de a deveni mamă. Din fericire, acum are trei copii, dar frumoasa prezentatoare TV ne-a dezvăluit ce sacrificii ar fi făcut pentru a și-o îndeplini, cu orice preț.

Mai mult, moderatoarea emisiunii ‘’Te cunosc de undeva’’, ne-a mărturisit că ar face aproape orice pentru copiii săi, însă nu ar renunța la carieră. Alina Pușcaș a recunoscut că și-a dorit copii, că îi iubește mult, însă nu și-ar sacrifica total viața pentru ei.

Alina Pușcaș, detalii neștiute despre viața de familie

Cât de mult ți-ai dorit să fii mamă?

Eu sunt una dintre acele femei care și-au dorit foarte mult să-și facă o familie. În jurul vârstei de 31 de ani mi-am dorit acest lucru și, cu siguranță, dacă aș fi avut probleme de orice fel, aș fi apelat la orice variantă să reușesc să rămân însărcinată. Dacă în final, după multe încercări mi s-ar fi spus că nu se poate, atunci probabil aș fi apelat la o mamă surogat, dar tot nu mă lăsam.

Ce sacrificii ai fi făcut pentru a avea copii?

Nu rata nici: Alina Pușcaș, într-un minijup «periculos» pe străduțele din Voluntari: «Eram convinsă că urmă să fiu răpită»

Eu fac parte din categoria femeilor care își doresc copii, ați observat că am mulți, am trei. Susțin mamele care își doresc copii și care fac orice sacrificiu pentru a-i avea. Nu sunt din categoria mamelor care consideră că trebuie să-și sacrifice viața total, să te ocupi numai de ei. Nu sunt acea variantă, sunt persoana care crede că îți poți împleti frumos viața persoanlă, cariera și copiii.

Cum te împarți între viața de familie, copiii și cariera?

Să știi că am mare noroc că toți cei trei copii ai mei înțeleg ce înseamnă job-ul meu, filmările sau treaba la birou. Ei s-au obișnuit. De exemplu când am avut finala de la ‘’Te cunosc de undeva’’ am ajuns la 3 noaptea. A fost prima oară când a durat atât de mult, dar am ajuns, m-am uitat la ei, dormeau și cam asta a fost. Ei s-au obișnuit, nu-mi poartă pică și nu-mi reproșează nimic.

Ce ți-ai dori pentru copii tăi? Ai vrea să facă parte din industria filmului, a televiziunii, să te urmeze?

Eu mi-aș dori să facă ceea ce-și doresc și la ce se pricep. Nu o să-i oblig vreodată să facă ceea ce îmi place mie, doar că știu că este o meserie bănoasă, sau că ar putea să le ofere mai multă putere socială,dar le urmărim dorințele.

 Din ce am observat, băiețelul cel mare este axat pe chestiile tehnice, îi plac mașinile, de mic conducea mașini electrice. Despre fete pot spune că la cea mică încă nu-mi dau seama, dar mijlocia este o artistă. Are un simț artistic și este și puțin zăpăcită, deci probabil o să se îndrepte către artă.  Oricum eu îi susțin, dar cred că este puțin cam devreme.

Alină Pușcaș, viața personală de invidiat

Alina Pușcaș are o familie frumoasă și o carieră de vis. Face ceea ce îi place, fiind mereu în fața camerelor de luat vederi, prezentatoarea TV este mulțumită și pe plan personal.

Alături de soțul său, Mihai Stoenescu, de profesie stomatolog, are 3 copiii ce o fac mereu să fie cu zâmbetul pe buze. Alina Pușcaș a devenit mamă pentru prima dată în anul 2015, atunci când l-a născut pe Alexandru. Peste doi ani vedeta și soțul ei au devenit părinții unei fetițe, Melissa Antonia, urmând ca în 2019 prezentatoarea să mai nască o fetiță, pe Iris.

S-ar putea să îți placă:  Alina Pușcaș, dezlănțuită la petrecerea lui Codin Maticiuc! S-a sărutat cu o artistă de față cu soțul! (FOTO)

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bullying bataie copii elevi FOTO Shutterstock jpg
alfred bulai acuzat abuzuri sexuale 1 logo webp
Banner Denise Rifai
Banner Vica Blochina
image
actualitate.net
image
actualitate.net