Cuza de la Noaptea Târziu a renunţat la barbă, după şase ani, de dragul Andei Adam!

Ultima actualizare:

Cuza de la Noaptea Târziu s-a văzut nevoit să facă o schimbare drastică de look, chiar înainte de cea de-a şaptea gală a transforming show-ului de la Antena 1, „Te cunosc de undeva!”.

Cuza va interpreta personaj feminin

După ce s-a amuzat cu tot felul de personaje, ruleta i-a adus de această dată primul personaj feminin, aşa că momentul renunţării la barbă a fost unul inevitabil, spre disperarea artistului.

Citește și: Ozanei Barabancea i s-au luat din „drepturi” la „Te cunosc de undeva”

Încă de la finalul ediţiei trecute, la momentul ruletei, Cuza a făcut o promisiune: „Pentru Ilona şi Ristei, dar în special pentru Ilona, îmi dau barba jos! Eu o să fiu Anda Adam!”, aducând în discuţie glumele lor de la canapea din sezonul trecut.

Apoi, la antrenamente, artistul a dezvăluit: „Mi-am dat jos barba de două ori în toată viaţa mea, în ambele dăţi pentru Te cunosc de undeva! Prima oară s-a întâmplat acum şase ani, tot pe scena asta, iar acum rolul Andei Adam m-a adus în situaţia asta fără ieşire!”.

Vezi și: Spectacol la «Te cunosc de undeva»! Ce sacrificii fac concurenții

Tot la antrenamente, Cuza a recurs la un truc şi a ales să poarte mască pe perioada interviului: „Suferă de îmbărbărită acută!”, a glumit Emi pe seama lui. Nu doar barba i-a dat bătăi de cap, ci şi coregrafia specială a clipului: „I se pare că nu o să fie niciodată atât de senzual şi feminin. Îşi dorea mişcări mai puţin unduite, dar nu se poate, pentru că Anda e o cântăreaţă senzuală, o femeie sexy, are toate mişcările la ea!”, a povestit coregrafa show-ului, Furnica.

Nici pentru Emi nu a fost mai uşor, căci şi Alex Velea este un dansator foarte bun, iar timbrul lui este unul destul de greu de imitat. Cum s-au descurcat cei doi cu rolurile de zile mari primite la ruletă, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală „Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, 22 octombrie, de la 20:00, la Antena 1.

Nu rata nici: Connect-R, gata să facă show la «Te cunosc de undeva!»

Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor face show, pe scena „Te cunosc de undeva!”, în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
maria carneci jpg
image png
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
Suleyman Magnificul
chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net