Monica Davidescu și Aurelian Temișan: doi amanți de mare succes în teatru

Ultima actualizare:

În pauza dintre două spectacole sau concerte, Monica Davidescu și Aurelian Temișan și-au oferit rolurile pe care și le doreau: doi amanți de succes în teatru.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, în rolul celor doi amanți din spectacolul Divortul anului
Monica Davidescu și Aurelian Temișan, în rolul celor doi amanți din spectacolul Divortul anului

Invitată în Interviurile Click Live, actrița Monica Davidescu povestește despre cum au devenit doi amanți de succes în teatru.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan și-au oferit rolurile pe care nu le primeau în alte teatre.

Monica Davidescu este una dintre cele mai aplaudate actrițe de la Teatrul Național din București,  unde chiar în aceste zile repetă intens la premiera  spectacolului “Mașinăria”un musical atipic, regizat de Alexander Hausvater. Aurelian Temișan pregătește la rândul lui concertele și show-urile de televiziune.

Cu toate acestea și Monica și Aurelian își doresc și alte roluri. Așa că, de la finalul lunii septembrie, amândoi revin cu două dintre cele mai apreciate spectacole care sunt create în cadrul companiei de teatru independent pe care au fondat-o.

Mai au când să se ocupe și de o companie independentă de teatru? Ei bine, da.

“Noi am fost mereu doi oameni foarte activi. Așa că am fondat această companie de teatru independent. Ne-am oferit roluri la care alții nici nu se gândeau să ni le propună. Uite, de exemplu, eu joc un rol de coloratură care pentru mine înseamnă să pot să aplic tot ceea ce am învățat sau furat în această meserie, de la Ileana Stana Ionescu, Carmen Stănescu, Rodica Popescu Bitănescu” spune Monica Davidescu în Interviurile Click Live.

În 2018 au pus bazele acestei companii și de atunci se luptă să o țină în viață, mai ales că au avut de trecut prin acești ani grei de pandemie.  Primele două spectacole care se bucură de mare succes revin în această stagiune, iar Monica și Aurelian lucrează intens la ele.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan sunt doi amanți de succes în „Divorțul anului

Între premierele noii stagiuni de la Teatrul Național din București și concerte, Monina și Aurelian își așteaptă publicul cu spectacolele pe care publicul le așteaptă cu mare interes.

Din 25 septembrie, Monica și Aurelian ne invită la „Divorțul anului”, care va avea loc la Sala Dalles.

Despre "Divorțul anului" , Monica spune că este o piesă adaptată de marele actor Ion Lucian, după un film celebru din anii ’70. Ea povestește în Interviu,  că piesa i-a fost  încredințată lui Ovidiu Cuncea, cel care semnează și regia.

„Divorțul anului” este o comedie cu accente de ironice despre relația soț – soție care se îndreaptă spre “a treia tinerețe’’ și care îi aduce pe Monica și Aurelian în rolurile a doi amanți, dar cu mare succes de public.

„Avem două partituri foarte frumoase. Eu și Ovidiu Cuncea trecem printr-un carusel de emoții iar soțul meu este amantul meu în acest spectacol”, povestește Monica Davidescu, amuzându-se de aceste situații pe care teatrul le oferă celor doi actori.

Pe 26 septembrie, o altă comedie spumoasă ne propun Monica și Aurelian. „Eu te cred, da`...tu mă minți ”,  spectacolul se joacă la Sala Studio a Teatrului Național, fiind o adaptare a piesei bulevardiere “La Menteuse” scrisă de Jacques Bricaire și Maurice Lasaygues. Regia este semnată de Liviu Lucaci, iar din distribuție mai fac parte Anca Dinicu / Letiția Vlădescu, Cosmin Vîjeu, Alexandra Sălceanu.

Urmăriți ediția integral din Interviurile Click Live, invitată Monica davidescu, moderator și realizator Antoaneta Banu.

Așadar, o toamnă frumoasă, cel puțin din tot ceea ce ne oferă teatrul și actorii care doresc să ofere publicului clipe de bucurei și relaxare, de deconectare de la realitatea atât de ciudată pe care o trăim.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net