Aurelian Temișan, dezvăluiri despre secretele carierei de artist veteran. Cum îl susține fiica sa Dora, pe platourile de filmare

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Juratul de la ,,Te cunosc de undeva" de la Antena 1 are o mulțime de proiecte, de piese de teatru și piese de lansat pe lângă showul din care face parte. De aceea am vrut să aflăm de la Aurelian Temișan (49 de ani) ce planuri are împreună cu familia lui, soția, actrița Monica Davidescu (49 de ani) și fiica lor, Dora și iată ce ne-a povestit în exclusivitate.

cub aurelian temisan png

Click!: Temi, eşti printre cei mai înalţi juraţi de la un concurs de televiziune, dacă nu chiar cel mai înalt. A fost asta vreodată un impediment pentru tine? Ce situaţii amuzante ai întâmpinat de-a lungul timpului din pricina înălţimii?

Aurelian Temisan: E o statistică la care nu m-am gândit niciodată, dacă sunt sau nu, cel mai înalt jurat de la o emisiune. Dacă chiar sunt, înseamnă că este un atu în plus pentru mine. Unul dintre avantajele înălțimii mele este acela că, în momentul în care mă ridic în picioare, pot să aud până și cele mai înalte note ale fiecărui concurent care urcă pe scenă.

Înălțimea nu este relevantă, dar când vreau să am o imagine de ansamblu așa cum vede și telespectatorul din confortul casei sale, pur și simplu mă ridic în picioare și e ca și cum s-ar filma cu macaraua.

A început un nou sezon ,,Te cunosc de undeva!", cel cu numărul 17. Care e secretul longevităţii unei astfel de emisiuni?

Sezonul 17 înseamnă foarte mult pentru orice format de televiziune. Este o adevărată bucurie și probabil că succesul stă în format însuși, în felul în care este făcut și perceput de telespectatori. Suntem bucuroși și probabil că dacă ajungem la sezonul 20 vom fi din nou premiați de către cei care dețin formatul.

Nu mai este nicio țară care a ajuns la această performanță, iar acest lucru este unul extraordinar şi demonstrează, o data în plus, că este un format iubit, pe care publicul îl așteaptă de la sezon la sezon.

De-a lungul timpului, prieteniile de la platou s-au transformat chiar în relaţii de rudenie. Cum este să fi coleg cu fina ta, Andreea Bălan? Vă vedeţi des în afara platoului de filmare?

Pe Andreea o știu de când avea 10 ani, mai exact de la prima ei apariție la o emisiune televizată. Și eu la rândul meu făceam parte din acea emisiune și nu cred că s-a gândit vreodată cineva că vom putea deveni atât de apropiați. Avem mai multe ,,sezoane”de prietenie ca juraţi ,,Te cunosc de undeva!", decât ca relație de rudenie, dar sperăm să le egalăm pentru a putea face comparație și în acest sens. Este o plăcere și nu s-a schimbat nimic între noi, ba chiar comunicarea dintre noi s-a legat mai bine.

Un veteran al show-ului, Pepe, va putea fi urmărit de această dată în calitate de prezentator. Cum te înţelegi cu el? I-ai pregătit deja o serie de glume de întâmpinare?

Pepe este un tip extrem de puternic și nu are nevoie de susținere, dar atunci când o găsește în colegii de breaslă este cu atât mai bine. Nu poți să îi pregătești glume de întâmpinare lui Pepe, pentru că Pepe le are pe ale lui. Dar nu vă faceți griji, că vor veni și glumele pe parcurs, la momentul oportun.

Monica sau fiica ta vin să te vadă pe platoul de filmare?

Dora a venit mai des pe platourile de filmare, decât Monica. Îmi aduc aminte cu drag, când Dora avea vreo 5-6 ani, filmam o semifinală sau o finală chiar de ziua mea și m-a surprins cu un tort în timpul filmărilor. Monica ar veni mai des, dacă ar avea timpul necesar, doar că fiind ocupată se întâmplă mai rar.

Mi-a zis că ar veni doar dacă o punem la treabă și o facem personaj, atunci și-ar face timp o zi întreagă. Dora abia așteaptă să vină să vadă cum decurg lucrurile în noul sezon și să vadă cuplurile, doar că filmările au loc în cursul săptămânii, iar ea învață după-amiază.

În plan muzical, pregăteşti noutăţi? Mai colaborezi cu Mihai Alexandru?

Noutățile în plan muzical nu întârzie să apară. Am avut un concert la Teatrul Național, ,,Dacă nu ai fi existat femeie", un concert în care am adunat multă muzică românească veche, chiar din perioada interbelică și până aproape în prezent. A fost primit de către public ca oricare alt concert pe care l-am avut, cu multă bucurie și multă căldură. Publicul a cântat alături de noi, pentru că au fost melodii foarte cunoscute.

Colaborarea cu Mihai Alexandru continua, pe lângă melodiile ,,Cântă toată mahalaua", ,,Of, ce doare" , ,,E groasă treaba" și ,,Pizza" a mai apărut o nouă melodie, ,,Amară-i noaptea". Această piesă este din același stil cu ,,Cântă toată mahalaua" și ,,Of, ce doare". Așadar proiectul cu Mihai Alexandru continuă ca toate celelalte proiecte.

Odată cu ridicarea restricţiilor, în sfârşit putem reveni la săli de teatru pline, spre bucuria tuturor. Apropo, în ce spectacole te vedem în perioada următoare?

Da, este o mare bucurie că putem să ne întoarcem la oameni zâmbitori, la oameni cărora le putem vedea expresia feței fără măști, la multă lume în sală și la bucuria pe care o simte fiecare actor atunci când stă pe scenă în fața publicului, dar și spre bucuria publicului, ce are în față artiștii preferați. Cele două comedii pe care le jucăm cu succes produse de compania de teatru Concordia sunt ,,Divorțul anului" și ,,Eu te cred, dar tu mă minți".

Divorțul anului îl jucăm în a doua zi de Paște, pe 25 aprilie la Sala Studio de la TNB, de la ora 19:30. Dacă sunteți plecați de Paște, vă așteptăm pe 9 Mai tot la Sala Studio, de la 19:30 pentru un nou spectacol. ,,Eu te cred, dar nu mă minți" vom juca pe 2 mai în aceeași sală și la aceeași ora ca ,,Divorțul anului", schimbăm doar piesa. Așa că vă așteptăm să râdeți alături de noi.

Cum arată o zi din viaţa ta? Ce te relaxează, cand ajungi seara, acasă, după o zi plină?

O zi din viața mea e agitată artistic de cele mai multe ori, iar seara ajungem fiecare acasă, Monica de la teatru, dacă are spectacol la Teatrul Național, sau din deplasare, uneori ne întoarcem și împreuna dacă jucăm în același spectacol. După ce se întoarce fiecare de la treabă, seara, ne punem pe ordinea de zi pentru ziua ce urmează lucrurile pe care nu am reușit să le ducem la bun sfârșit în ziua respectivă, pentru a putea sa începem de dimineață cu ele.

Când venim acasă, Dora ne ia oarecum de proaspeți și dacă dorește să ne jucăm, facem un joc, bineînțeles, dacă ne ține și energia, dacă nu ea se concentrează pe teme, iar noi pe ale noastre. De vacanță o să avem timp și mai târziu.

Plănuieşti o vacanţă curând?

Posibil în luna august, care este cea mai fierbinte și cea mai liberă să plecăm în vacanță, dar în momentul de față nu ne gândim la asta. Avem însă o plecare de câteva zile la Barcelona, în iulie, unde avem și un eveniment, mai exact o nuntă a copilului unei bune prietene de-ale noastre. Dar legat de o vacanță, doar de relaxare, încă nu știm. Posibil ca în luna August să ne apucăm de repetiții pentru următoarea comedie, pe care să o punem în scenă din toamnă pe una dintre scenele teatrelor. Momentan suntem prinși cu ceea ce facem acum și nu ne gândim pe termen atât de lungă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net