Nici nu a început emisiunea că Aurelian Temișan are deja favoriți. S-a fotografiat cu preferații de la „Te cunosc de undeva”

Sezonul cu numărul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva" va începe în doar câteva zile, pe 30 aprilie. Aurelian Temișan, cel care este membru al juriului în spectacolul transformărilor, a transmis un mesaj de susținere prietenelor sale, surorile Ana și Monica Odagiu. 

Juriul Te Cunosc de Undeva
Juriul Te Cunosc de Undeva

Surorile Ana și Monica Odagiu se numără printre concurentele care vor participa în cel mai nou sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva". Concursul este unul plin de provocări pentru cele două, însă cu siguranță vor face față cu brio, ținând cont că asul din mâneca pe care îl dețin este reprezentat de informațiile pe care le dețin în domeniul actoriei. 

Citește și: Motivul pentru care Maria Buză s-a mutat la țară 

Aurelian Temișan va reveni și în acest sezon la masa juraților și va avea misiunea dificilă de a puncta prestațiile de pe scenă cât se poate de obiectiv. Cu toate acestea, Aurelian a lăsat de înțeles că are o anumită preferință pentru surorile Odagiu, cu care a colaborat și la teatru! 

image

Aseară, 26 aprilie, după o reprezentație la teatru, Aurelian Temișan și surorile Odagiu au purtat o conversație în culise, iar Aurelian a distribuit ulterior un mesaj de susținere adresat celor două actrițe. „Aseară, după performanța noastră, am împărtășit câteva gânduri și despre spectacol, dar și despre sezonul nou „Te Cunosc De Undeva", care e gata sa înceapă. Și Ana Odagiu și Monica Odagiu, frumoasele și talentatele surori, încântate de show și foarte dăruite scenei, sunt pregătite să facă față oricărei provocări", a fost mesajul lui Aurelian Temișan. 

Cine sunt concurenții noului sezon TCDU

 Actrița și cântăreața Maria Buză va face un duet cu co-prezentoarea “Xtra Night Show”, le vom vedea pe surorile Odagiu, Ana, care a participat la “Megastar” și Monica, de la "Pariu cu viață". Monica a cântat în LaLa Band cu Alexia Țalavutis și Dima Trofim, care fac și ei o echipa frumoasă la “Te cunosc de undeva”.

Tot cuplu vor face și Jazzy Jo, care a participat la “X Factor" și Zarug, pe care publicul îl ştie de la "Asia Express". Ionuţ Rusu şi Anisia Gafton vor fi şi ei o echipă, la fel ca şi Romică Țociu şi Carmen Chindris. Ultimele două cupluri din show-ul Antena 1 sunt Florin Ristei și Ilona Brezoianu şi Emi și Cuza de la "Noaptea Târziu".

Vezi și: Cine sunt concurenții de la TCDU

Alina Pușcaș va prezenta emisiunea alături de Pepe întrucât Cosmin Seleși a renunțat la postul pe care îl ocupa în cadrul spectacoului de televiziune. Pepe va avea ocazia să trăiască experiența emisiunii din postura de prezentator. Până acum, el călcase în platoul TCDU și făcuse spectacol ca participant! 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

fata diavol jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
business 816491 1920 jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
bani mita lei FOTO Shutterstock
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
image
image
image
image
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg