Motivul pentru care Maria Buză s-a mutat la țară. Cum a afectat-o pandemia

Ultima actualizare:

    Maria Buză s-a mutat din BucureștiFoto: Captură Video
Maria Buză s-a mutat din BucureștiFoto: Captură Video

Actrița Maria Buză a povestit despre cum și-a reorganizat viața în ultima perioadă, în special după ce ne-a lovit pandemia de coronavirus. Aceasta a dezvăluit că a renunțat la traiul în București pentru moment și a ales să se mute la țară, acolo unde își contruiește o casă.

Actrița s-a mutat de aproximativ un an undeva lângă București și se simte mult mai liniștită acum, scăpând de agitația din oraș. Într-un interviu acordat pentru Cancan, Maria Buză a povestit cum a luat decizia de a se muta, dar și cum a afectat-o pandemia de coronavirus.

„Am opt pisoi și doi câini. Avem casa în construcții la țară. Sunt retrasă la țară, să fie un an de când m-am mutat. Abia așteptam mișcarea asta. Ne mutăm într-o zonă foarte frumoasă.

Dacă poți să eviți orașul și să ai un spațiu, o curticică lângă oraș, cred că este o binecuvântare. Mă bucură cele mai simple lucruri, nu am nevoie de lucruri mărețe ca să fiu fericită. Sunt cea mai fericită. Doamne, Dumnezeule, rețeta fericirii e să te bucuri de ce ai, să nu îți dorești nimic mai mult și să nu regreți ce ai pierdut”, a declarat actrița pentru sursa anterior menționată.

„Familia a rămas la loc de cinste, dar factorul financiar mereu își alocă locul. El conduce, indiferent de cum ne organizăm, depindem de asta”, a mai spus aceasta, după ce pentru o lungă perioadă, nu a mai urcat pe scenă din cauza restricțiilor. 

Însă în toată perioada aceasta, actrița și-a revizuit prioritățile în viață și a acordat mai multă atenție familiei, bucurându-se de fiecare moment petrecut alături de cei dragi.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net