Monica Davidescu, Aurelian Temișan și fiica lor, infectați cu COVID-19

Ultima actualizare:

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, împreună cu fiica lor, Dora, au fost infectați cu noul coronavirus. Actrița a fost cea care a făcut anunțul despre boală, dar și despre starea lor de sănătate.

Monica Davidescu a fost infectată cu noul coronavirus
Monica Davidescu a fost infectată cu noul coronavirus

După ce au fost testatți pozitivi la teste de unică folosință, familia Davidescu-Temișan au făcut și câte un test PCR, în urma căruia s-a confirmat că au fost infectați. Au anunțat DSP-ul, după care au fost plasați în carantină. Din fericire, Monica Davidescu și Aurelian Temișan, dar și Dora se află într-o stare bună de sănătate, virusul fiind fără reacții grave.

„Ne-am pozitivat și am rămas acasă, nu ieșim nicăieri. În ziua în care au debitat simptomele am fost la un centru de evaluare unde am primit un consult amanunțit, medicamente, sfaturi, și , când am început să iau medicamentele au dat simptomele înapoi. Am avut o zi în care m-a simțit mai moale, dar sunt deja  în a patra zi și fac curat în sertare. Temi abia aștepta să rupă ușa mâine, îl trimit să cumpere portocale. Eu sunt până vineri în carantină, cu Dora.” , a declarat Monica Davidescu în emisiunea lui Cristi Brancu.

Prezentatorul de la Prima TV a menționat că e posibil ca vedeta și familia ei să fi luat virusul de la școala, după ce Dora l-ar fi contactat, însă actrița a precizat că sunt șanse mai mari să fi contactat COVID-19 și din alte locuri.

 „Te-aș contrazice, nu este vorba doar de școală, este vorba de mall-uri, piețe, magazine, este un virus care se transmite mult mai repede. Dacă spunem că de la școală se îmbolnăvesc cei mai mult, o să zicem că de acolo vin toate problemele”, a spus Monica Davidescu pentru sursa citată.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net