INTERVIU Monica Odagiu, despre relația cu sora ei: «E ceva rar ce avem noi. Ana mi-e tot!». Le vezi la «Te cunosc de undeva»

Ultima actualizare:

Fosta componentă a trupei LaLa Band și actriță în serialul "Pariu cu viața", Monica Odagiu, are experiență în showbizz, așa că prezența ei în noul sezon "Te cunosc de undeva" va fi, cu siguranță, spectaculoasă. Mai ales că va face echipă cu sora ei, Ana, la fel de talentată ca și ea. Iată ce ne-a povestit Monica, într-un interviu exclusiv. 

Monica Odagiu
Monica Odagiu

Click!: Te întorci în televiziune fix după 10 ani și ești din nou colegă cu Dima Trofim și cu Alexia Țalavutis, cu care ai fost colegă în LaLa Band și în "Pariu cu viața". Cum ți se pare experiența?

Monica Odagiu: Mi-era dor de Dima și de Alexia și mă bucură tare mult că ne-am reîntâlnit după atâta timp, într-un context așa frumos. Acum însă nu trebuie să uităm că suntem rivali, aşa că ne place şi de ei, dar mai mult de noi.

Îți doreai să ajungi la “Te cunosc de undeva”?

Sunt foarte fericită să fiu la “Te cunosc de undeva”! Mi-am dorit mult experiența acestui show de televiziune, pe care orice artist ar fi bine să îl parcurgă măcar o dată în viaţă. După un sezon "Te cunosc de undeva" nimic nu ţi se mai pare prea greu.

Te gândeai că vei participa cu sora ta?

Lucrurile nici c-ar fi putut sta altfel! Eu și Ana suntem echipă în fiecare secundă a vieții noastre. Ne completăm, ne susținem și ne potențăm!

Dacă nu era ea, cu cine ți-ar fi plăcut să faci echipă?

Dacă nu era ea, n-aș fi făcut echipă cu altcineva. Nu într-o competiție ca aceasta. Ne completăm atât de bine, că ar fi și păcat să nu lucrăm împreună.

Surorile Monica și Ana Odagiu
Surorile Monica și Ana Odagiu

Cu cine crezi că te vei înțelege cel mai bine dintre colegii de emisiune?

Mă înțeleg foarte bine cu toată lumea, asta și datorită faptului că suntem cu toții o echipă mișto, plină de oameni talentați și, ca să-l citez pe Țociu, “n-avem ciufuți printre noi”.

Citește și: Cine sunt concurenţii de la «Te cunosc de undeva». Noul sezon vine cu schimbări pentru vedetele din competiţie

În pielea cărui personaj ți-ar plăcea să intri?

Nu știu să-ți spun exact, nu mi-am făcut un plan cu anumite personaje, las Ruleta să ne surprindă în fiecare săptămână. Un lucru însă e cert, vreau personaje cât mai ofertante, care să ne permită să facem show, pentru că de asta suntem aici.

Ce crezi că îți va fi cel mai greu?

Nimic și absolut tot. Cum spuneam şi mai devreme, chiar dacă la prima vedere show-ul îţi pare o distracţie de la început până la sfârşit, nu-i chiar aşa. Sunt zeci de ore de antrenamente, pentru fiecare transformare, de la actorie, dans, canto, probe de costume, sincroane....nu e deloc simplu, dar facem asta cu multă bucurie şi atunci nici nu pot spune că ne e foarte greu. Ne place mult ceea ce facem.

Ce altceva mai faci în afară de emisiune? Joci teatru? Pregătești noi piese? Ai lansat o colaborare muzicală care a fost foarte cool.

Am lansat o piesă acum o lună, “Nu mai e timp să fim”, în colaborare cu Andy Horjea, urmează să o lansez pe următoarea, “Zbor”, la finalul lunii aprilie. Pe 12 aprilie voi avea premiera spectacolului “Trei surori prin alianță”, la Teatrul Rapsodia, iar pe 22 și 30 aprilie am concert la Teatrul Godot și Clubul Țăranului Român.

În pandemie ați fost nedespărțite în online. Cum v-a venit ideea de a face acele scheciuri și cântecelele acelea haioase?

Pandemia ne-a afectat foarte tare pe toți, iar noi am trecut prin mai multe etape în perioada aceea. Vizionam câte 4 filme pe zi, ne mutam de pe o canapea pe alta, mâncam tot ce prindeam, oricând prindeam, până când n-am mai suportat starea în care ne aflam iar, din dorința noastră de a ne amuza și de a face ceva creativ, s-au născut acele filmulețe comice. În pandemie am început să ne strigăm prin casă Marcela și Gioconda.

Cum te înțelegi cu sora ta, de fapt? Sunteți bune prietene, vă spuneți una alteia secretele?

De fapt, mă înțeleg minunat cu ea. Mai bine decât se va putea vreodată vedea în filmulețele noastre sau la televizor. E ceva rar ce avem noi și e greu de explicat în cuvinte. Ana mi-e tot!

Ce altă bună prietenă mai ai? Mai vorbești cu Bianca, din "Numai Iubirea"?

Prietenii adevărați sunt foarte puțini și se găsesc foarte greu, însă eu am avut norocul să întâlnesc trei. Bianca Neagu, pe care o adoram în “Numai Iubirea”, și de care mă leagă o prietenie de peste 10 ani, Vlad Nicolici, care este fratele meu de la o altă mamă, alături de care cânt în proiectul nostru muzical “Doar Muzica” și Cristiana Luca, pe care am cunoscut-o în facultate și pe care o iubesc de mor.

Ce urmează pentru tine după acest proiect?

Urmează să lansez un album și mai sunt câteva proiecte despre care nu pot să vorbesc încă.

Cum stai cu dragostea?

Nu stau (râde).

Vine Paștele. Unde vei petrece și ce ți-ar plăcea să mănânci?

Anul acesta parcă aștept și mai tare această sărbătoare. Simt nevoia de liniște și odihnă și mai mult ca sigur o să petrecem acasă, în familie. Aștept să mănânc drob! Asta clar!

Cine e Monica Odagiu

În 2011, Monica Odagiu s-a alăturat proiectului LaLa Band, după care a jucat în serialele "Pariu cu viața" și "O nouă viață". După terminarea facultății a început să joace în piese de teatru și a avut parte de mai multe colaborări muzicale cu sora ei sau cu Dan Bittman. În curând o veți vedea la "Te cunosc de undeva", la Antena1. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net