Temişan şi Monica Davidescu, de 27 de ani împreună. "Căsătoria e libertate în doi"

13 ianuarie 2022

Zi de sărbătoare ieri, pe 13 ianuarie, pentru Aurelian Temişan! Artistul cu voce de invidiat şi-a amintit că acum 27 de ani a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină parteneră de viaţă şi mai apoi soţie, actriţa Monica Davidescu.

article img
Monica Davidescu și Aurelian Temișan au o fetiță superbă

27 de ani. În seara lui 13 ianuarie 1995, pe la 23.00, eu intram în cabină, împreună cu prietenul meu Iustinian Radu, care mi te-a prezentat. Urma ca tu să urci pe scenă şi să mă prezinţi pe mine. M-ai întrebat ce aş vrea să spui despre mine. Te-am privit şi ţi-am spus: «simplu Monica, numele şi... atât, oricum, în sală sunt aproape toţi italieni». Dacă aş fi ştiut ce ne rezervă viitorul, ţi-aş fi spus aşa: «Monica, intră şi spune-le următoarele: Doamnelor şi Domnilor, urmează... soţul meu, tatăl viitoarei şi minunatei noastre fetiţe, Dora, iubitor de animale, cel cu care am să-mi împart viaţa, cu bune, cu rele, cu neajunsuri şi bucurii, tristeţi şi lacrimi de fericire... Cred că ar fi fost o prezentare i-ne-di-tă. La mulţi ani ţie, la mulţi ani nouă!»", a scris Temişan pe paginile sociale la ceas aniversar. 

Secretul mariajului de 27 de ani

Solistul Aurelian Temișan și actrița Monica Davidescu sunt împreună și la bine, și la rău de 27 de ani. În vara lui 2006 au făcut o nuntă ca în povești, cu 400 de persoane, la Palatul Snagov, o petrecere care pentru unii a fost cea mai frumoasă nuntă la care au participat. Celebrul cuplu i-a avut invitați la nuntă și pe regretații actori Radu Beligan și Marin Moraru, dar și multe alte nume cunoscute din teatru, muzică și fotbal.

Întrebați despre cum au reușit această performanță, ne-au spus secretul: se completează de minune! "Am menținut echilibrul în tot ceea ce facem. Cum asta? Nu întreba, că nici noi nu știm. Avem aceleași planuri, aceleași vise. Avem culori comune (ale meseriei) și idealuri comune. Căsătoria este libertate în doi", ne-au spus ei, atât de frumos, secretul căsniciei lor

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img
article img