Paula Seling și Aurelian Temișan, excursie de vis la Roma: "Mai mult decât impresionant"

26 iulie 2021
article img

Paula Seling (42 ani) și Aurelian Temișan (49 ani) au avut parte de o vacanță de vis în Italia, la Roma, cu familiile lor, unde au vizitat cele mai importante obiective turistice.

 „Ce bucurie de excursie!!! Ce oameni minunați, câtă fericire, grijă, iubire, zâmbete, încântare!..  Vreau să le mulțumesc Episcopului Bisericii Greco Catolice din Oradea, Părintele Virgil Bercea (pe care îl admir de multă vreme și care ne-a făcut bucuria să ne însoțească pentru câteva momente), Părintelui Paul Popa și doamnei preotese Ana Popa (care împreună cu copiii lor formează una dintre cele mai frumoase familii pe care le-am cunoscut), lui Ovidiu Lazăr, Părintelui Markus de la Vatican și tuturor celor care au făcut posibilă această deplasare. Împreună cu frumoasele familii ale lui Andrei Tudor și Aurelian Temișan, am fost privilegiați să vizităm Vaticanul și multe dintre frumusețile Romei. A fost extraordinar!!!  Sper să avem ocazia să realizăm cât mai multe proiecte împreună. Următorul este foarte aproape: pe 15 august, la Catedrala Sf. Nicolae din Oradea, va avea loc un concert extraordinar, la care vă invit să luați parte”, a scris Paula pe Facebook în dreptul unor fotografii minunate de la Roma.

Cel mai mult, artista și-a dorit să vadă Colosseum. „Colosseum... Colosal... Mi-am dorit enorm să vizitez locul acesta, cea mai mare construcție a vremurilor sale. Mai mult decât impresionant”, a mai punctat ea.