Aurelian Temișan prezintă finala Eurovision România! Ce blondă cunoscută îl însoțește pe scenă

Ultima actualizare:

Finala Selecției Naționale 2022 a Eurovision, unde se va decide piesa câștigătoare care ne va reprezenta țara în concurs, va fi prezentată de către Aurelian Temișan. Acesta va avea pe scenă și o parteneră. Iată despre cine e vorba!

Aurelian Temișan prezintă finala Eurovision Foto: Instagram
Aurelian Temișan prezintă finala Eurovision Foto: Instagram

Aurelian Temișan și Eda Marcus vor fi gazdele marii finale Eurovision România 2022, cei doi urmând să prezinte împreună ediția programată la data de 5 martie.

Eda Marcus nu este nouă în această postură, obișnuind să participe la evenimentele TVR, iar Aurelian Temișan a trăit emoțiile Eurovision din ambele posturi, de concurent şi prezentator.

Aurelian Temișan și Eda Marcus vor fi gazdele marii finale Eurovision România 2022

Selecția Națională este piesa care lipsea din ,,colecţia” mea de evenimente mari ale Televiziunii Române. Am început cu Eurovision Junior acum foarte mulţi ani, am continuat, după, cu Cerbul de Aur în 2019, apoi cu programul de Revelion al TVR 1 în 2021, iar anul acesta voi prezenta finala Eurovision România. A fost dorinţa care mi s-a împlinit la momentul potrivit, acum când sunt mai pregătită ca niciodată pentru el.”, a mărturisit Temișan.

Aurelian Temișan are „la activ” și două participări în cadrul concursului. „Mă bucur să fiu din nou implicat în acest concurs, ca prezentator, și să simt din nou emoțiile concurenților, aducându-mi aminte de edițiile în care eu eram în poziția lor, dând tot ce puteam pentru a face acel show total de care acest grandios concurs are nevoie, pe plan internațional.”, a mai spus el.

Bogdan Stănescu și cântăreața Ilinca Băcilă completează echipa de prezentatori în cadrul evenimentului. Ilinca se va afla alături de concurenți și va transmite emoțiie acestora din camera verde a Selecției Naționale, în timp ce Bogdan va fi alături de jurații Eurovision România. Eda Marcus a prezentat, de-a lungul timpului, diverse programe ale trustului TVR, iar acum o puteți vedea la Jurnale de ştiri sportive la TVR 1.

Cine sunt finaliștii pe care îi puteți urmări sâmbătă, 5 martie

Alex Parker & Bastien – „All this love”, Andrei Petruș - „Take me”, Cream, Minodora și Diana Bucşa – „România mea”, Dora Gaitanovici – „Ana”, Gabriel Basco – „One night”, Kyrie Mendél – „Hurricane”, MØISE – „Guilty”, Petra – „Ireligios”, Vanu - „Never give up”, și WRS – „Llamame” sunt finaliștii Eurovision România 2022. Ei vor concura sâmbătă, 5 martie, în finala Selecției Naționale, când vom afla cine va reprezenta România la concursul internațional.

Când are loc Eurovision 2022

Eurovision Song Contest 2022 va avea loc în Italia, la Torino, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai 2022. România va intra în concurs joi, 12 mai, în partea a doua a Semifinalei cu numărul 2.

În cadrul concursului, România a obținut de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem - Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi - Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu - Atena, 2006).

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net