Ilinca Băcilă, rochie spectaculoasă pe scena de la Eurovision! Iubitul a susținut-o

Ilinca Băcilă a urcat pe scena de la Eurovision și a făcut senzație în cadrul show-ului semifinalei, unde 20 de concurenți s-au luptat pentru șansa de reprezenta țara noastră în cadrul competiției de muzică. 

WhatsApp Image 2022 02 12 at 09 15 09 (1) jpeg
Ilinca Băcilă a făcut un show de zile mari pe scena de la Eurovision

Ilinca Băcilă, frumoasa artista care a reprezentat România la ediția din 2017 a Eurovisionului, a făcut un show superb pe scena din marea semifinală, etapă în cadrul căreia au fost selectați cei  20 concurenți, care vor merge mai departe în concurs pentru o șansă de a deveni reprezentantul României.

Frumoasa blondină a venit îmbrăcată ca o adevărată divă, într-o rochie neagră, strălucitoare și pantofi cu toc negri. Artista nu a venit singură, ci a fost însoțită de iubitul ei.

Ilinca Băcilă, originară din Cluj, a făcut spectacol pe scena de la Selecția Națională Eurovision, însă fără emoțiile aferente unei competiții de o asemenea anvergură.

Ilinca Băcila a cântat mai multe piese apreciate la Eurovision de-a lungul anilor

Ilinca Băcilă nu a fost doar o prezență artistică ci a luat și pulsul momentelor desfășurate între concurenți în Camera Verde.

Artista a declarat acum câteva zile că în cadrul recitalului va cânta mai multe piese, alături de sora ei Simina, care o va acompania la chitară electrică. Cele două vor oferi o interpretare personală a pieselor: „Ardelean Show”, „Zitti e buoni”, melodia câștigătoare la ediția 2021, „Yodel it”, locul 7 la Esc 2017, „Shum”,  melodia Ucrainei la Eurovision 2021, Toy, câștigătoarea Eurovision 2018 și „Begging”, piesa care i-a făcut cunoscuți la nivel internațional pe Maneskin. 

image
Ilinca Băcilă, susținută de iubitul ei la Eurovision

Din juriul Eurovision România 2022 fac parte Ozana Barabancea, Randi, Alexandra Ungureanu, Adrian Romcescu și Cristian Faur. Aceștia au avut dificila sarcină de a alege cele 20 de piese care se vor califica mai departe în a doua etapă a semifinalei.

Jurații au ales: Aldo Blaga - Embers, Alex Parker & Bastien - All this love, Andra Oproiu - Younique, Andrei Petruş - Take me, ARIS - Do Svidaniya, Cezar Ouatu - For everyone, Cream, Minodora, Diana - România mea, Dora Gaitanovici - Ana, E-an-na - Malere, Eliza G - The other half of me, Eugenia Nicolae feat. Cazanoi Brothers - Doina, Gabriel Basco - One night, Kyrie Mendél - Hurricane, Mălina - Prisoner, MOISE - Guilty, Oana Tăbultoc - Utopia, Petra - Ireligios, VANU - Never give up, Vizi Imre - Sparrow, WRS - Llamame.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet jpg
sotie Arsinel jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
Zalomir3 jpg
bank
image
image
image
image
image png
image png
2 cabral si andreea png png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg