EXCLUSIV Alex Florea: «Pun faianță în Germania!» A reprezentat România la Eurovision, dar pandemia l-a obligat să se reorienteze

Ultima actualizare:

  În 2017, Ilinca şi Alex au reprezentat România la Eurovision cu melodia „Yodel It”
În 2017, Ilinca şi Alex au reprezentat România la Eurovision cu melodia „Yodel It”

Toată lumea îi ştie de la Eurovision, din 2017, când au participat cu melodia “Yodel It”. Însă puţini mai ştiu ce se întâmplă azi cu Alex Florea şi cu Ilinca Băcilă, cei doi tineri cântăreţi care au reprezentat România. În ultimul an viaţa lor s-a schimbat radical!

Lumea s-a oprit din cauza pandemiei, iar industria muzicii e la pământ. Din păcate, mulţi cântăreţi au fost nevoiţi să se reorienteze, să caute soluţii şi să facă altceva. Click! îţi spune ce s-a întâmplat cu Alex Florea (29 de ani) şi Ilinca Băcilă (22 de ani), cei doi tineri care ne-au reprezentat în 2017 la Eurovision. Amândoi au participat la concursuri de talente ca “Vocea României” şi “X Factor”, au urmat actoria şi au lansat piese noi. După ce a jucat în câteva piese de teatru, Alex a decis să plece în Germania cu părinţii, acolo unde şi munceşte în domeniul construcţiilor.


  Aşa arată acum Alex, care spune că ar rămâne definitiv în Germania
Aşa arată acum Alex, care spune că ar rămâne definitiv în Germania

“Momentan sunt în Germania şi lucrez pentru tata, mai învăţ o meserie. Lucrez în construcţii, sunt faianţar, am învăţat să pun faianţă. Am venit iniţial doar pentru două luni, să-l ajut, după care planul era să plec în Anglia să fac muzică. Doar că planurile s-au schimbat şi e posibil să rămân aici definitiv”, ne-a spus Alex.

La rândul ei, Ilinca Băcilă e studentă în ultimul an la actorie şi tocmai s-a angajat ca profă la şcoala de muzică a lui Marius Gheorghiu. Însă îşi doreşte să plece în UK.


  Ilinca Băcilă s-a tuns mai scurt şi s-a făcut roşcată
Ilinca Băcilă s-a tuns mai scurt şi s-a făcut roşcată

Iinca: «Am lucrat la un site de jocuri de noroc»

“Eu nu sunt pentru România, am primit multe propuneri, dar eram ocupată cu şcoala. Acum sunt deschisă ofertelor şi cred că o să plec”, ne-a spus ea.

Şi tot Ilinca ne-a spus cum a câştigat bani în pandemie. “Am avut un job, primul şi sper singurul din viaţa mea, timp de 8-9 luni. Pentru că nu aveam venit de nicăieri. Am prezentat în limba engleză pe un site de jocuri de noroc. Aveam scurte emisiuni în limba engleză pentru străini care intrau să se joace online, un fel de introduceri. Eu prezentăm un fel de “roata norocului”, “vrei să fii milionar”, “marele zid” în limba engleză.


  Look-ul de scenă a rămas doar o amintire
Look-ul de scenă a rămas doar o amintire

Am simţit cu adevărat ce înseamnă să nu poţi să faci ce-ţi place, să fii nevoit să lucrezi într-un alt domeniu ca să-ţi câştigi pâinea, să simţi în fiecare zi când te duci la muncă că pierzi ceva din tine, efectiv. Era programul încărcat, făceam un lucru care nu mă pasiona deloc. Adică puteam să cânt din când în când, mai făceam o glumă, dar nu se compară cu adevărat cu a fi eu pe scenă, era un lucru care mă consuma. Cred că tocmai lucrul ăsta m-a făcut să-mi dau seama că nu vreau să renunţ la muzică oricât ar dura pandemia asta”, ne-a spus Ilinca, în exclusivitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net