Ce păpușă de fată lansează Mihai Alexandru! Doamne, cât e de frumoasă!


    Mihai Alexandru, alături de minunata Angelinafoto: arhivă personală
Mihai Alexandru, alături de minunata Angelinafoto: arhivă personală

Mihai Alexandru este tăticul tinerelor talente, iar în pepinera lui și-a făcut loc o copilă precum un înger, care calcă pe urmele Cleopatrei Stratan.

Mihai Alexandru nu se dezminte. A dat lovitura anul trecut la Eurovision cu doi tineri, Ilinca Băcilă și Alex Florea, anul acesta participă tot cu doi adolescenți talentați, Alexia și Matei, dar lansează pe bandă rulantă și alți copii care au muzica în sânge. Puștoaica Angelina Andrei este noua descoperire a lui Mihai Alexandru, din proiectul proiectul său, Al Mike Pepiniera.


    Angelina Andrei are 9 anifoto: arhivă personală
Angelina Andrei are 9 anifoto: arhivă personală

Cantautorul i-a încredințat o melodie ce i se potrivește de minune, intitulată ”Știu ce vreau”, pe versurile lui Cezar Cristea (1-Q Sapro), pe care o interpretează alături de un băiat de 10 ani, pe nume Luca. Angelina Andrei are 9 ani, studiază pianul de la6 ani și este pe jumătate rusoaică. Este o pupușică blondă, talentată, răsfățată și credincioasă, care iubește foarte mult animalele, insectele, chiar și râmele și gândacii. Înainte să vină pe lume, părinții ei nu au vrut să știe de dinainte dacă este fată sau băiat și au păstrat surpriza la final. Tatăl micuței artiste este român, iar mama este originară din Kazahstan.

simeon stalpnicul png

Luca Iorgu este deja o vedetă în lumea copiilor, are un palmares important, a câștigat nenumărate premii și trofee la concursurile de gen din țară. Atât Angelina, cât și Luca sunt elevii profesoarei Cristina Manoliu Săvulescu. Luca este olimpic la română, știe să cânte și la chitară și face înot. Cu melodia lor sunt convinși că vor cuceri multe inimi. Cristina Manoliu s-a ocupat și de Ilinca Băcilă (19 ani) și de Alex Florea (26 ani), care au ocupat locul 7 la ediția de anul trecut a competiției Eurovision, care s-a desfășurat la Kiev, Ucraina. Cei doi au participat cu melodia lui Mihai Alexandru, ”Yodel it”.

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
camion thor24 1200 jpg
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
neymar plange brazilia jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png