Ei sunt câștigătorii ediției cu numărul patru al noului sezon ,,Te cunosc de undeva"

Ultima actualizare:

Telespectatorii show-ului ,,Te cunosc de undeva"  vor avea parte de o surpriză, întrucât cei care vor câștiga ediția de sâmbătă sunt chiar Emi și Cuza, învingătorii sezonului 17. Aceștia au arătat din nou că pot fi capabili să accepte orice provocare, iar talentul pe care îl au este incontestabil. 

Emi și Cuza, câștigătorii „Te cunosc de undeva”

Primii câștigători ai edițiilor din sezonul cu numărul 18 au fost Emilian Nechifor și WRS, care au reușit să emoționeze publicul și jurații cu melodia "I want to break free" a lui Queen, scrie cancan.ro.

Vezi și: Emi și Cuza, viața după Asia Express. Cum au dat lovitura cei doi "frați"

În ediția următoare familia „Natanticilor” a ieșit învingătoare. Rona Hartner și Johny Romano nu s-au lăsat mai prejos, astfel că cea de a treia ediție a fost câștigată de ei, cu piesa „Monster” de la Rihanna și Eminem.

Citește și: Emi de la Noaptea Târziu şi-a dus iubita la Paris după cererea în căsătorie

Mai toți concurenții se tem de Emi și cuza, dar nu datorită calităților vocale, ci pentru că au un farmec aparte și sunt extrem de determinați. Acest lucru s-a putut vedea și în ,,Asia Express", acolo unde cei doi au pierdut la mică distanță față de Mihai Petre și Elwira.

Vezi și: Ozanei Barabancea i s-au luat din „drepturi” la „Te cunosc de undeva”. Dezamăgirea cea mai mare a juratei: „A fost decizia producătorilor”

Într-un interviu, Emi și Cuza au mărturisit că după ce au câștigat ultimul sezon ,,Te cunosc de undeva", acum au parte de o provocare mult mai mare. Deși unii îl consideră un avantaj, aceștia sunt de părere că nu este, pentru că juriul nu se mai lasă impresionat de orice fac ei, la fel ca la restul concurenților, de la care nu au așteptări.

Iată în ce personaje se vor transforma vedetele săptămâna aceasta!

Cine sunt Emi și Cuza

Cuza și Emi, alături de Cucu, au devenit cunoscuți datorită proiectului ,,Noaptea Târziu''. Cuza, pe numele său real Iulian-Adrian Popescu, și Emi, Emanuel Popescu, au participat la provocarea ,,Asia Express", unde au fost o echipă puternică, ce a rezistat până în finală.

De asemenea, Emi și Cuza au câștigat sezonul 17 ,,Te cunosc de undeva", respectiv marele premiu în valoare de 15.000 de euro

Relația lor de prietenie este una extrem de strânsă, cei doi dezvoltându-se și atingând succesul împreună.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net