Emi și Cuza, viața după Asia Express. Cum au dat lovitura cei doi "frați"

Multă lume spune că sunt frați. Sunt născuți în același an, în aceeași lună, poartă același nume de familie și îi leagă amintiri și aventuri neprețuite. Emi și Cuza, finaliștii "Asia Express" sezonul 4, sunt pe val după ce au câștigat inimile tuturor, în show-ul de la Antena 1. Emi a dat lovitura în amor, iar Cuza, mai degrabă, în carieră. Iată cum l-am surprins pe acesta din urmă, prin oraș! 

Cuza și Emi au fost finaliști la "Asia Express". Foto: Antena 1
Cuza și Emi au fost finaliști la "Asia Express". Foto: Antena 1

Emi și Cuza, alături de colegul lor, Cucu, pe care l-ați văzut la Survivor, sunt obișnuiți cu succesul, căci canalul lor de Youtube, "Noaptea Târziu", are aproape 1,9 milioane de abonați.

Proiectul "Noaptea Târziu" a luat ființă în 2014, însă pe micul ecran băieții au apărut cmult mai puțin decât în online. Însă iată că 2021 a fost anul schimbărilor pentru toți 3. Pe Cucu (Horațiu Cuc) l-ați urmărit în echipa Faimoșilor, la Survivor România, iar pe Emi și pe Cuza i-ați văzut în "Asia Express" sezonul 4, pe "Drumul Împăraților", pierzând finala la mustață, în fața soților Mihai și Elwira Petre.

Chiar dacă nu au câștigat premiul cel mare de 30.000 de euro, Emi și Cuza au primit onorarii pentru participare, pe tot parcursul competiției, iar acasă i-au așteptat efectele expunerii la TV. Mai exact, contracte, propuneri, oferte. 

Cuza are emisiuni la radio și la tv, EmI se pregătește de nuntă

Simpaticul Cuza (30 de ani), pe numele lui real Popescu Iulian Adrian, se afla sâmbătă seara la Timișoara, alături de colegul Emi, de la "Noaptea Târziu", unde onora un contract de imagine cu un Târg de Nunți. Au nimerit bine, căci Emi se pregătește de însurătoare, după ce iubita lui, Mădălina, a fost cerută de soție chiar în timp ce se difuza "Asia Express". 

Pe lângă contractele de imagine și banii din Youtube și Instagram, Cuza a început să își sporească veniturile și din prestațiile pe care le are la radio și la tv. Din 19 octombrie, după ce filmările la "Asia Express" se încheiaseră, Cuza a devenit noua vedetă Radio ZU, fiind partenerul de emisiune al veteranului Răzvan Popescu.

Când m-a sunat Răzvan și mi-a propus să fac emisiune cu el... mâncam M-a bucurat foarte tare propunerea. Niciodată nu m-am gândit la modul serios că aș putea să fiu în cărți pentru un proiect de radio, dar uite... Mă bucur foarte mult, pentru mine este o super provocare, nu știu dacă voi fi bun sau rău. Știu, însă, că vin cu entuziasm, cu toate resursele mele, pe care vreau să le investesc în aceste 2 ore de emisiune de luni până joi, și 3 ore vinerea. Sunt fericit, încrezător și entuziasmat”, declară Cuza la vremea respectivă.

Cuza, la io ieșire relaxată, la mall. Fotografii: BLITZ
Cuza, la io ieșire relaxată, la mall. Fotografii: BLITZ

Cuza conduce un Ford Mustang de 50.000 de euro

Pe Cuza l-am văzut însă și la TV, tot la Antena 1, la emisiunea „Super Neatza de Weekend", alături de fosta iubită, Ramona Olaru, Florin Ristei, Cătălin Rizea, Diana Munteanu și Ilona Brezoianu.

Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Cuza la un cunoscut mall din Nordul Capitalei, unde sosise cu superbul lui Ford Mustang, mașină care valorează aproximativ 50.000 de euro. La ieșirea din centrul comercial, Cuza avea într-o mână telefonul, iar în cealaltă, pachetul de țigări și nici o plasă de cumpărături.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net