Emi și Cuza, viața după Asia Express. Cum au dat lovitura cei doi "frați"

8 ianuarie 2022

Multă lume spune că sunt frați. Sunt născuți în același an, în aceeași lună, poartă același nume de familie și îi leagă amintiri și aventuri neprețuite. Emi și Cuza, finaliștii "Asia Express" sezonul 4, sunt pe val după ce au câștigat inimile tuturor, în show-ul de la Antena 1. Emi a dat lovitura în amor, iar Cuza, mai degrabă, în carieră. Iată cum l-am surprins pe acesta din urmă, prin oraș! 

image
Cuza și Emi au fost finaliști la "Asia Express". Foto: Antena 1

Emi și Cuza, alături de colegul lor, Cucu, pe care l-ați văzut la Survivor, sunt obișnuiți cu succesul, căci canalul lor de Youtube, "Noaptea Târziu", are aproape 1,9 milioane de abonați.

Proiectul "Noaptea Târziu" a luat ființă în 2014, însă pe micul ecran băieții au apărut cmult mai puțin decât în online. Însă iată că 2021 a fost anul schimbărilor pentru toți 3. Pe Cucu (Horațiu Cuc) l-ați urmărit în echipa Faimoșilor, la Survivor România, iar pe Emi și pe Cuza i-ați văzut în "Asia Express" sezonul 4, pe "Drumul Împăraților", pierzând finala la mustață, în fața soților Mihai și Elwira Petre.

Chiar dacă nu au câștigat premiul cel mare de 30.000 de euro, Emi și Cuza au primit onorarii pentru participare, pe tot parcursul competiției, iar acasă i-au așteptat efectele expunerii la TV. Mai exact, contracte, propuneri, oferte. 

Cuza are emisiuni la radio și la tv, EmI se pregătește de nuntă

Simpaticul Cuza (30 de ani), pe numele lui real Popescu Iulian Adrian, se afla sâmbătă seara la Timișoara, alături de colegul Emi, de la "Noaptea Târziu", unde onora un contract de imagine cu un Târg de Nunți. Au nimerit bine, căci Emi se pregătește de însurătoare, după ce iubita lui, Mădălina, a fost cerută de soție chiar în timp ce se difuza "Asia Express". 

Pe lângă contractele de imagine și banii din Youtube și Instagram, Cuza a început să își sporească veniturile și din prestațiile pe care le are la radio și la tv. Din 19 octombrie, după ce filmările la "Asia Express" se încheiaseră, Cuza a devenit noua vedetă Radio ZU, fiind partenerul de emisiune al veteranului Răzvan Popescu.

Când m-a sunat Răzvan și mi-a propus să fac emisiune cu el... mâncam M-a bucurat foarte tare propunerea. Niciodată nu m-am gândit la modul serios că aș putea să fiu în cărți pentru un proiect de radio, dar uite... Mă bucur foarte mult, pentru mine este o super provocare, nu știu dacă voi fi bun sau rău. Știu, însă, că vin cu entuziasm, cu toate resursele mele, pe care vreau să le investesc în aceste 2 ore de emisiune de luni până joi, și 3 ore vinerea. Sunt fericit, încrezător și entuziasmat”, declară Cuza la vremea respectivă.

image
Cuza, la io ieșire relaxată, la mall. Fotografii: BLITZ

Cuza conduce un Ford Mustang de 50.000 de euro

Pe Cuza l-am văzut însă și la TV, tot la Antena 1, la emisiunea „Super Neatza de Weekend", alături de fosta iubită, Ramona Olaru, Florin Ristei, Cătălin Rizea, Diana Munteanu și Ilona Brezoianu.

Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Cuza la un cunoscut mall din Nordul Capitalei, unde sosise cu superbul lui Ford Mustang, mașină care valorează aproximativ 50.000 de euro. La ieșirea din centrul comercial, Cuza avea într-o mână telefonul, iar în cealaltă, pachetul de țigări și nici o plasă de cumpărături.

stanga
dreapta
cuza asia express (2) JPG
cuza asia express (4) JPG
cuza asia express (1) JPG
Cuza și Emy de la Noaptea Târziu jpg
cuza asia express (3) JPG
20210615 asia express stage five day three 045 (1) JPG
emi cuza cucu png
finalisti asia express emi cuza mihai elwira 1 jpeg
cuza emi jpeg
mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
eda marcus 23 jpg
image png
TJ Miles Survivor Romania nominalizare jpg
WhatsApp Image 2022 05 15 at 02 04 25 jpeg
WhatsApp Image 2022 05 14 at 22 46 32 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg