Emi de la Noaptea Târziu şi-a dus iubita la Paris după cererea în căsătorie

8 decembrie 2021
article img

Acum, cei doi au plecat cinci zile la Paris, în oraşul iubirii. Sursele noastre ne-au mai dezvăluit că el şi Mădălina se pregătesc de nuntă, însă nu se ştie când va fi evenimentul având în vedere că sunt restricţii şi nu pot chema prea multe persoane. 

„Momentan le este bine aşa şi fiecare este cu proiectele lui, de aceea nici n-au stat prea mult la Paris pentru că el avea emisiunea cu Asia Express de pe Antena Play. Aşa că cei doi îndrăgostiţi s-au întors înapoi după cinci zile de miere”, ne-au spus apropiaţii fostului concurent de la Asia Express.

article img

Emi de la Noaptea Târziu și-a cerut iubita de soție la Asia Express

Mădălina a avut parte de o cerere în căsătorie pe care nu o va uita vreodată. Emi i-a adresat marea întrebare chiar când se afla la Asia Express, iar în seara difuzării emisiunii cu pricina s-a pus în genunchi și i-a pus pe deget inelul de logodnă.

"Toată lumea știa de moment și numai Mădălina nu. S-au strâns toți la Emi acasă, au venit și cameramanii de la Asia că să-i filmeze, dar ea nu știa. A fost o surpriză totală, iar ea a spus Da, n-avea cum altfel, pentru că se iubesc mult", au declarat surse din apropierea celor doi pentru Click!

A fost o cerere în căsătorie ieșită din comun, iar acolo, în Israel, s-a lăsat cu lacrimi atât pentru Emi, cât și pentru Cuza, care sunt foarte buni prieteni.