Emi de la Noaptea Târziu şi-a dus iubita la Paris după cererea în căsătorie

emi si madalffina copy jpeg

Acum, cei doi au plecat cinci zile la Paris, în oraşul iubirii. Sursele noastre ne-au mai dezvăluit că el şi Mădălina se pregătesc de nuntă, însă nu se ştie când va fi evenimentul având în vedere că sunt restricţii şi nu pot chema prea multe persoane. 

„Momentan le este bine aşa şi fiecare este cu proiectele lui, de aceea nici n-au stat prea mult la Paris pentru că el avea emisiunea cu Asia Express de pe Antena Play. Aşa că cei doi îndrăgostiţi s-au întors înapoi după cinci zile de miere”, ne-au spus apropiaţii fostului concurent de la Asia Express.

emi si madadddlina copy 0 jpeg

Emi de la Noaptea Târziu și-a cerut iubita de soție la Asia Express

Mădălina a avut parte de o cerere în căsătorie pe care nu o va uita vreodată. Emi i-a adresat marea întrebare chiar când se afla la Asia Express, iar în seara difuzării emisiunii cu pricina s-a pus în genunchi și i-a pus pe deget inelul de logodnă.

"Toată lumea știa de moment și numai Mădălina nu. S-au strâns toți la Emi acasă, au venit și cameramanii de la Asia că să-i filmeze, dar ea nu știa. A fost o surpriză totală, iar ea a spus Da, n-avea cum altfel, pentru că se iubesc mult", au declarat surse din apropierea celor doi pentru Click!

A fost o cerere în căsătorie ieșită din comun, iar acolo, în Israel, s-a lăsat cu lacrimi atât pentru Emi, cât și pentru Cuza, care sunt foarte buni prieteni.

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
chei locuinta
FotoJet jpg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg