Cine sunt cei 4 concurenți noi de la Survivor: un polițist, un comediant, o solistă și o actriță

Ultima actualizare:

    Noi concurenți la Survivor România
Noi concurenți la Survivor România

Faimoșii și Războinicii vor avea, începând din această săptămână, 4 noi coechipieri. Astfel că, în fiecare echipă au intrat câte doi concurenți noi, mai exact câte un băiat și o fată. Este vorba despre un comediant celebru, o solistă, un polițist și o actriță.

Începând de astăzi (joi, 29 aprilie), din echipa Faimoșilor vor face parte Horațiu Cuc și Andreea Lodba, în timp ce echipa Războinicilor va fi completată de Bogdan Urucu și de Adelina Damian.

Cucu de la Noaptea Târziu, concurent în echipa Faimoșilor

Horațiu Cuc are 28 de ani și face parte din trupa "Noaptea târziu". El s-a născut în satul Topa de Cris, judetul Bihor, iar pe vremea când era doar un adolescent și-a descoperit pasiunea pentru muzică, moment în care a decis să participe la mai multe concursuri locale. Ulterior, Horațiu Cuc a absolvit Facultatea de Litere, secția  Limbi și Literaturi Străine și a cunoscut succesul alături de trupa "Noaptea târziu".

Acum, artistul își dorește o schimbare, motiv pentru care a acceptat provocarea Survivor România 2021, convins că se va descurca foarte bine pe trasee.

"Sunt obișnuit să trăiesc în natură încă de când eram copil, știu să mă descurc în medii naturale. Sunt slab, sunt rapid și cred că am acea abilitate a interacțiunii sociale. La final o să mă descurc foarte bine. O să-mi fie dor de oamenii de acasă și va fi greu să mă acomodez cu traseele", a spus Horațiu Cuc, noul concurent din echipa Faimoșilor. 


    Horațiu Cuc
Horațiu Cuc

Andreea Lodbă, actriță în seialul Moldovenii, concurentă în echipa Faimoșilor

Telespectatorii Kanal D cu siguranță o cunosc pe noua concurentă din echipa Faimoșilor. Este vorba despre Andreea Lodba, cea care dă viață personalului Aurica din serialul "Moldovenii".

Andreea are 25 de ani, s-a născut în Iași și chiar dacă actoria îi ocupă mare parte din timp, aceasta este pasionată și de sport. A practicat timp de 8 ani atletismul și speră să facă față cu brio competiției Survivor România 2021.

"Este cea mai grea competiție la care voi participa. Voi avea de învățat cele mai importante lecții. Nu am mai trăit în astfel de condiții, dar au fost zile în care poate nu mâncam sau nu dormeam când eram pe platourile de filmare.

Mă aștept să fie foarte greu. O să îmi fie dor de familie și cel mai mult îmi vor lipsi patul și perna.", a dezvăluit Andreea Lodba.


    Andreea Lodbă
Andreea Lodbă

Bogdan Urucu, polițistul din echipa Războinicilor

Echipa Războinicilor va fi completată de Bogdan Urucu, un tânăr în vârstă de 32 de ani. Este polițist, s-a născut în Pitești, dar de 13 ani s-a mutat în București. Bogdan Urucu a absolvit facultatea de Drept, este model, actor in reclame si videoclipuri si e pasionat de motociclism. Sportul a făcut mereu parte din viața lui. A învățat să înoate la 4 ani, în școala generală a practicat karate și box. Ulterior, Bogdan Urucu a apărut și în mai multe videoclipuri ale unor artiști de top din România printre care se numără și Inna, Irina Rimes, The Motans sau Andreea Balan 

"Este o competiție sportivă care m-a atras de la început, mi-a plăcut că este vorba despre competitivitate, anduranță, rezistență. Este interesant să stai fără tehnologie. Mă face să îmi forțez limitele. Sunt o persoană competitivă, îmi place să mă integrez repede într-un grup, îmi place să susțin echipa, să ne fie bine și să ne bucurăm la final cu toții. Nu mă enervez foarte repede.", a mărturisit Bogdan Urucu.


    Bogdan Urucu
Bogdan Urucu

Adelina Damian, noua concurentă din echipa Războinicilor

Fetele din echipa Războinicilor vor fi încântate să afle că vor avea o nouă colegă. Este vorba despre Adelina Damian, o tânără de 28 de ani din Galați. Este antreprenor, interpret si compozitor și în trecut a susținut mai multe concerte alături de băieții de la Akcent, Mihai și Sorin.  

Adelina Damian a mărturisit că își dorește să participe la Survivor Romania 2021 în special pentru bunicii ei care și-au dorit foarte mult să o vadă într-o astfel de competiție.

"Simt oamenii foarte bine, în situații de criză mă calmez și găsesc soluții astfel încât să fie bine pentru toată lumea. Nu sunt cea mai bună sportivă, dar sunt îndemânatică, competitivă. Sunt convinsă că va fi bine și mă voi bucura de această experiență. Survivor Romania este printre puținele emisiunii în care te arăți așa cum ești.", a spus Adelina Damian.


    Adelina Damian
Adelina Damian

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net