Rona Hartner își reface viața după divorț: „S-ar putea să nu scap nici a treia oară!”

#Exclusiv Click!

A divorțat de două ori până acum și a bătut și cancerul! Rona Hartner este gata oricând să ia viața de la capăt. Actrița are un tonus de invidiat, așa că nici nu ne miră că au apărut deja noi pretendenți în peisaj, că doar e o femeie liberă și fără obligații!

Rona Hartner s-ar mai mărita și a treia oară Sursa: Instagram
Rona Hartner s-ar mai mărita și a treia oară Sursa: Instagram

Rona Hartner, interviu de excepție pentru Click! s-ar căsători și a treia oară!

Rona Hartner va sta pentru o perioadă mai lungă de timp în țară, mai ales că este cooptată în proiectul „Te cunosc de undeva”! Rona Hartner face echipă sezonul acesta cu Johny Romano, în show-ul de la Antena 1. După divorțul de Herve Camillieri, actrița spune că s-a cam lecuit de măritiș, dar parcă tot îi fac cu ochii, mai ales, tinereii! Rona ne-a spus tot despre viața ei, la acest moment, într-un interviu pentru Click! 

  • Rona, ești de ceva timp prin țară. Cât intenționezi să mai stai pe aici?

Mai stau prin țară pentru că am niște proiecte frumoase. Când nu am proiecte interesante, mai plec. Când am proiecte interesante, nu pot spune nu. Stau foarte mult de data asta, pentru că ne vedem sâmbătă, la „Te cunosc de undeva!”

  • Înțeleg că deja sunt destui bărbați care te curtează, după divorț îți dau târcoale mai ales tinereii. Așa e?

Așa e, foarte mulți bărbați de anumite vârste. Eu stau cuminte, mă rog la Dumnezeu. Am fost și la biserică! Încerc să-mi văd de treaba mea.

Rona Hartner: „Conștientizez și eu că am 49 de ani! Am copilărit destul!”

  • Nu mai crezi în dragoste?

Ba da, dar conștientizez și eu am 49 de ani, trebuie să fiu la locul meu. Am copilărit destul!

  • Nu te-ai mai mărita?

Vedem! Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie, vorba aceea! S-ar putea să nu scap nici a treia oară! O să vedem!

  • Cu fostul soț mai vorbești, mai țineți legătura?

-Vorbesc, am încercat să păstrez efectiv tot timpul o relație bună, pozitivă, cu foștii mei soți, pentru că iubirea nu se poate transforma în ură. Sunt altfel de chestii, de genul prietenie, tandrețe, dar nu se poate transforma în ură.

  • O femeie pe măsură ce înaintează în vârstă e mai exigentă cu bărbații din viața ei?

Nu pot spune că sunt mai exigentă! Cred că acum știu exact ce vreau! Oamenii au calități și defecte. Adică nu mai ești nici tu topor, nu mai e nici el lemn!

Apar niște frecușuri, care nu folosesc nimănui, dar, dacă știi cum să-l găsești omul potrivit la locul potrivit, atunci nu mai suferi în dragoste. Am ajuns la vârsta la care știu exact cu ce tip de bărbat nu trebuie să fiu!

  • Mai tânăr sau mai bătrân?

Oricât de tânăr! Nu contează!

Rona Hartner, o viață de poveste

Rona Hartner și francezul Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, pe 17 septembrie 2021, după trei ani de căsnicie.

Divorțul celor doi a bătut pasul pe loc două luni, pentru că Rona și fostul ei soț au încercat să mai ofere o șansă poveștii lor de dragoste. Din păcate, toate încercările de împăcare au fost însă sortite eșecului. În urmă cu trei ani, Rona a fost diagnosticată cu cancer de colon, dar a reușit să învingă boala.

Rona Hartner este actriță și cântăreață și a devenit cunoscută în toată lumea pentru rolul principal din filmul „Gadjo dilo”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net