Rona Hartner, curtată intens după despărțirea de soțul francez: «Îi țin la distanță»!

Ultima actualizare:

Rona Hartner, în vârstă de 49 de ani, nu mai crede în poveștile de dragoste și nici nu se mai grăbește să aibă o relație. După două mariaje ratate, solista alege să se concentreze asupra propriei persoane și nu se teme de singurătate. Vedeta a dezvăluit că, deși este curată de bărbați mult mai tineri, nu îi mai surâde ideea de a se implica emoțional. 

Rona Hartner
Rona Hartner

În anul 2021, Rona Hartner divorța de Herve Camilleri, după trei ani de căsătorie. Cei doi au păstrat o relație de amiciție, deși solistei nu i-a fost deloc ușor să proceseze despărțirea de bărbatul pe care îl iubea. Solista este de părere că unul dintre motivele pentru care relația ei și a lui Herve nu a funcționat a fost faptul că dj-ul ar mai fi avut sentimente profunde față de fosta lui soție. 

Citește și: Rona Hartner, dezvăluiri șocante despre divorț 

Solista a vorbit, în cadrul unei emisiuni televizate, despre motivul pentru care nu mai dorește să se implice rapid într-o relație. Rona este de părere că, deși a simțit de la început că ceva nu va funcționa în relațiile sale, a ales să ignore semnele și s-a dedicat complet. De această dată, artista vrea ca ea să fie cea care îl va alege pe bărbatul care să îi fie alături la bine și la greu. 

Rona păstreză legătura cu fostul soț 

Artista a povestit că mai păstrează legătura cu fostul soț, însă nu comunică frecvent pentru a se putea împăca mai ușor cu tot ce s-a întâmplat. Rona își reproșează faptul că, deși a simțit de la bun început că legătura ei cu Herve nu va fi una de durată, tot a oferit o șansă relației. 

Vezi și: Rona Hartner și metoda prin care s-a vindecat de cancer la colon 

Ce pot să îmi reproșez este că de la început știam că nu o să meargă. De la început știam că trebuie să fiu foarte atentă. La un moment dat am avut efectiv încredere că ceea ce mi se pare mie este un pic fragil între noi. Va merge, dar știam foarte clar, pe deoparte că… eu am avut sentimentul ăsta că nu o să dureze. Dar nu mi-am imaginat că se va termina așa de repede'', a povestit artista. 

Rona este curtată de bărbați tineri 

Rona Hartner a dezvăluit că este curtată de bărbați foarte tineri, fascinați de energia debordantă pe care o are, însă nu le acordă atenție pentru că ea își dorește stabilitate și claritate, nu o pasiune mistuitoare. 

„Am bărbați care mă curtează, care sunt foarte tineri, și îi țin la distanță că știu că nu avem aceleași așteptări. 24 de ani, pasiune mare, dar nu e ok pentru că nu suntem din aceeași lume și avem alte așteptări de la viață. Nu cred în chestia asta. M-aș căsători cu un bărbat care să știe să fie fericit.”, a declarat Rona. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net