Rona Hartner, mărturisiri despre lupta împotriva cancerului: «Îmi pierdusem vocea și memoria»

Rona Hartner este mereu foarte veselă, însă puțină lume știe faptul că artista a trecut printr-o perioadă dificilă, atunci când a fost diagnosticată cu o boală greu de dus, cancer la colon.

cub rona hartner animat gif

Aceasta a învins boala, iar acum a mărturisit că a fost o perioadă traumatizantă. Boala a făcut-o să se simtă lipsită de putere și a afectat-o profund. Solista a relatat că, din cauza durerii prin care trecea, nu-și putea aminti nici măcar versurile propriilor melodii. 

Citește și: Rona Hartner: «Fata mea e ok, dar a fost dată peste cap din cauza divorțului»

„Am avut acum trei ani o mare cumpănă a vieţii. Am traversat un cancer...îmi pierdusem vocea, memoria şi locuţiunea. Nu mai aveam dicţie. Era foarte greu! Ca artist, să îţi pierzi memoria, să nu îţi mai ştii piesele tale...A fost cumplit! Din fericire, m-am reinventat!”, a declarat vedeta în cadrul show-ului de la Antena 1, ,,Te cunosc de undeva!".

Rona Hartner s-a recuperat în timp-record

Acum ceva timp, invitată în cadrul unei emisiuni, Rona Hartner a povestit cum și-a revenit miraculos într-un an, deși perioada normală de recuperare este de cinci ani. Artista a reușit să se vindece după ce s-a imunizat înotând în apă rece de mare și a făcut chimioterapie timp de șase luni, în Franța.

Vezi și: EXCLUSIV Ce probleme a avut Rona Hartner cu fiica ei: «Erau zile în care plângeam și eu, și ea»

Cine este Rona Hartner

Rona Hartner este actriță, cântăreață și cea care a cucerit inimile spectatorilor cu aparițiile ei. Aceasta a devenit cunoscută în toată lumea pentru rolul principal din filmul „Gadjo dilo”. Fanii au putut să o urmărească de-a lungul timpului atât pe scenă, cât și la emisiuni precum „Ferma Vedetelor” și „Te cunosc de undeva”. 

Rona Hartner face echipă sezonul acesta cu Johny Romano în cadrul show-ului ,,Te cunosc de undeva". 

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net