EXCLUSIV Ce probleme a avut Rona Hartner cu fiica ei: «Erau zile în care plângeam și eu, și ea»

Ultima actualizare:

    Rona HartnerFoto: Arhiva personală
Rona HartnerFoto: Arhiva personală

Rona Hartner (47 de ani) a trăit carantina și restricțiile pandemiei în Franța, acolo unde locuiește de ani buni. Se simte bine după lupta cu cancerul, din care a ieșit învingătoare, și se menține în formă cum știe mai bine. Liniștea și-a găsit-o în brațele soțului ei, Herve, alături de care compune și cântă slujbe electro online, însă cea mai mare fericire a ei este fiica sa de 12 ani, Sumalya, care se grăbește să îi calce pe urme! Pentru că își protejează copilul, Rona nu își expune fiica și nu pune poze cu ea pe rețelele sociale, până când Sumalya va împlini 18 ani!

Întrebată de Click! ce relație are cu fiica ei și cum este Sumalya acum, la 12 ani, Rona Hartner are cu ce să se mândrească. Se pregătește de o vacanță binemeritată cu fata ei.

Vor pleca cu cortul într-o vacanță spirituală

“Fata este bine, este de o lună la tatăl ei, în vacanță, și luna viitoare va merge cu mine, vrem să facem camping împreună, să plecăm amandouă într-un loc spiritual, mergem într-o reculegere între mamă și fiică, pentru că este foarte important în perioada adolescenței. Mă ascultă dintotdeauna, este un copil foarte pur și foarte cuminte, nu e deloc rebelă, nu am probleme cu ea. Are 12 ani și noi suntem cele mai bune prietene din lume și asta contează cel mai mult, avem dialog și ea știe că oricând se poate baza pe mine. De aceea plecăm împreună așa, cu cortul, mama și fiica în aventură totală, cu muzică la maxim!”, ne-a mărturisit vedeta.

Rona Hartner: "Aveam zile în care plângeam la sfârșit și eu, și ea"

Dacă Sumalya – (Rona Hartner a mai fost căsătorită până în 2008 cu actorul Rocco Sedano, împreună cu care are o fată, pe Rita Sumalya) – a moștenit sau nu calitățile artistice ale mamei sale, ne-a spus chiar Rona,că da!

Rona Hartner şi Herve s-au căsătorit pe 5 octombrie 2019
Rona Hartner şi Herve s-au căsătorit pe 5 octombrie 2019

“Da! Vrea să fie cântăreață! Nu am scăpat! Am dat-o la mulți profesori care au învățat-o numai prostii, așa că eu sunt acum coach-ul ei vocal. Începe conservatorul anul ăsta, la conservator în Franța fac 4 ore pe săptămână și pe urmă e conservatorul oficial, așa că o pun la muzică de anul ăsta, eu rămân coach-ul ei vocal! Este foarte periculos, a avut profesori care o învățau numai prostii, o forțau - fetiță fiind, să cânte numai piese de bărbați, cu tonalitate de bărbat. Timp de doi ani am trimis-o la o profesoară, deja fata mea era disperată, nu își mai găsea vocea ei feminină, nu se mai putea obișnui cu vocea ei feminină. Atunci m-am enervat foarte tare și am scos-o de la școală, o învăț eu și sper că la anul, la conservator, să fie profesori ca lumea pentru că dacă nu, o scot și de acolo. Școală online am făcut din martie cu ea, am făcut lecții, unele nu le-am mai făcut deloc. Aveam zile în care făceam 8 ore pe zi cu ea acasă, aveam zile în care plângeam la sfârșit și eu, și ea. Este foarte greu! Nu îmi place să fiu profesor, cu toate că sunt coach vocal!”, povestește Rona Hartner pentru Click!

Fiica Ronei Hartner, când era micuță
Fiica Ronei Hartner, când era micuță

Cum arată vara din Franța pentru Rona Hartner?

Actrița și cântăreața nu stă deloc. Dacă nu face concerte online, alături de soțul ei, Herve, și nu înregistrează pentru noul album, atunci Rona Hartner are oricum treabă. Ce face mai exact? “Vara asta fac niște stagii în aer liber cu foarte mulți elevi, aici, în sudul Franței. De altfel, anunț toți românii că se pot înscrie pe asociația itestify, noul meu ONG, pentru stagii intensive cu mine și cu Herve, toată vara. Facem în aer liber, avem mai multe trupe de muzică care fac cu noi, se formează pentru scenă și am început deja aceste stagii intensive de 3 ore în aer liber, unde îi învățăm respirație, scenă, postură, coaching vocal. Pe copiii de 18-25 de ani, care vor să își găsească o direcție în viața lor, artistic vorbind, îi așteptăm”, a mai completat vedeta.

Citește și:

Ce nu s-a spus despre boala Ronei Hartner: «Am fost cu un picior în groapă, l-am auzit pe tata vorbindu-mi»

INTERVIU Rona Hartner, speriată de coronavirus după ce a învins cancerul. La ce metode de protecție a apelat în Franța

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net