Aurelian Temișan, dezvăluiri despre Mihai Alexandru: «Nu ne-am dorit să lucrăm împreună! 25 de ani nu ne-am plăcut»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Aurelian Temișan este un artist apreciat în țara noastră, iar Mihai Alexandru un compozitor de succes. Cei doi sunt îndrăgiți de public, însă, mai au și altceva în comun: colaborează într-un proiect muzical gândit special pentru iubitorii de muzică, dar și de relaxare.

Mihai Alexandru și Aurelian Temișan colaborează la un proiect artistic
Mihai Alexandru și Aurelian Temișan colaborează la un proiect artistic

Cu cei doi artiști ne-am întâlnit la un eveniment cultural, așa că nu am ratat ocazia de a-i întreba mai multe detalii despre proiectul pe care îl desfășară împreună, dar mai ales despre cum reușesc să colaboreze atât de bine.

Pentru început, am stat de vorbă cu Mihai Alexandru, compozitorul ce a lucrat cu nume mari din industria muzicală românească, iar, la un moment dat, îndrăgitul artist Aurelian Temișan s-a alăturat discuției. Dialogul dintre cei doi muzicieni a fost de-a dreptul amuzant.

Citește și: Aurelian Temișan, mai elegant ca niciodată, la Gala Premiilor Revistei ''Actualitatea Muzicală''! Ce ținută a ales

Aurelian Temișan și Mihai Alexandru ne-au dezvăluit, mai în glumă, mai în serios, că nu au crezut vreodată că vor colabora, mai ales că au fost perioade în care nu se agreau prea tare. Însă, așa cum știm, niciodată să nu spui niciodată.

Tocmai am discutat multe lucruri frumoase despre tine. De fapt, numai cu tine mă laud, despre orice subiect discut, numai la Aurelian ajung.'', a spus compozitorul Mihai Alexandru despre Temișan.

Mihai Alexandru scrie foarte mult pentru copii, mă bucur că a rupt la gura lor și mi-a dat și mie. Sunt piese pe care le atunci când le cânt, se lasă cu mare bucurie’’, a continuat Aurelian Temișan.

  • Click: Este dificil să lucrați împreună?

Citește și: Nici nu a început emisiunea că Aurelian Temișan are deja favoriți. S-a fotografiat cu preferații de la „Te cunosc de undeva”

„Da, este dificil. El, în primul rând, este un tip dificil, pentru că de multe ori el nu se înțelege pe el, dar pentru că îl cunosc și mai suntem și olteni, nu avem cum să nu ne înțelegem. După ce, vreo 20 de ani nu ne-am plăcut, treceam unul pe altul prin televiziune, iar el zicea ‘’Uite-l și pe îngâmfatul ăsta’’, iar eu ziceam ‘’Uite-l și pe marele compozitor”,  a spus Temișan.

  • Chiar nu v-ați gândit niciodată că o să ajungeți să lucrați împreună?

Nu, și nici nu mi-am dorit! Eu mi-am dorit enorm să nu colaborez cu el.”, a spus râzând Aurelian Temișan.

Nici eu! Dacă tu ai spus că nu ți-ai dorit, așa zic și eu. Dacă recunoști că ți-ai dorit, o să recunosc și eu.”, a adăugat, la fel de amuzat, Mihai Alexandru.

  • Credeți că va fi o colaborare de lungă durată?

Să dea Dumnezeu!”, ne-a spus Mihai Alexandru.

Nu știm niciodată când va ieși următorul hit, iar noi deja îl începem pe al șaselea.”, a spus Temișan.

Colaborarea dintre artiști

Aurelian Temișan și Mihai Alexandru au un proiect muzical cu care au câștigat imediat simpatia publicului. Întrebat cu care dintre artiști se întâlnește cel mai des, Temi nu a stat pe gânduri și ne-a răspuns imediat.

Dintre artiști, cel mai des mă văd cu Mihai Alexandru alături de care am proiectul acela cu muzică popularo-lăutărești pe care îl facem. Colaborarea cu Mihai Alexandru continuă, pe lângă melodiile ,,Cântă toată mahalaua", ,,Of, ce doare" , ,,E groasă treaba" și ,,Pizza" a mai apărut o nouă melodie, ,,Amară-i noaptea". Această piesă este din același stil cu ,,Cântă toată mahalaua" și ,,Of, ce doare". Așadar, proiectul cu Mihai Alexandru continuă ca toate celelalte proiecte.”, a mai adăugat Aurelian Temișan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net