Aurelian Temișan, mai elegant ca niciodată, la Gala Premiilor Revistei ''Actualitatea Muzicală''! Ce ținută a ales

Ultima actualizare:

Numele lui Aurelian Temișan este unul cu greutate, artistul reușind, de-a lungul anilor, datorită talentului și a carismei personale, să își facă simțită prezența. Artistul are în spate  o carieră de zeci de ani, perioadă în care a adunat mii de fani. Click! s-a întâlnit recent cu îndrăgitul cântăreț în cadrul unui eveniment, iar tot ce putem spune este că Temi ține la etichetă! Iată-l la 4 ace!

Aurelian Temișan, la 4 ace în cadrul unui eveniment Foto: Arhivă
Aurelian Temișan, la 4 ace în cadrul unui eveniment Foto: Arhivă

Recent, reporterii Click! s-au întâlnit cu artistul în cadrul unui eveniment cultural, unde acesta le-a oferit o adevărată lecție de stil celor prezenți.

Pe aceeași temă: Monica Anghel, în lacrimi la un eveniment cultural. Ce a emoționat-o pe artistă?

Invitat la decernarea premiilor anuale ale Revistei „Actualitatea Muzicală”, Aurelian Temișan a ales să îmbrace un costum elegant, închis la culoare, și o cămașă albă, ținută cu care a reușit să capteze atenția celor din jur. Artistul a fost pedant la acest capitol, lucru confirmat și de către restul invitaților.

De asemenea, cântărețul nu a uimit doar prin simpla apariție, ci și prin discursul ținut după ce a câștigat Premiul categoriei de „Vedete”.

Citește și: Primele imagini din culisele noului sezon «Te cunosc de undeva». Cum se înțeleg jurații 

Aurelian Temișan la decernare. Foto Click
Aurelian Temișan la decernare. Foto Click

Artistul a lăsat audiența fără cuvinte, după ce a recunoscut că în urmă cu ani de zile a fost dat afară din corul școlii, iar în clasa a șaptea chiar a rămas corigent la muzică. Cântărețul s-a declarat mândru de premiul primit și de faptul că a reușit, de-a lungul timpului, să le demonstreze contrariul celor care nu au avut încredere în talentul său.

Vreau să vă mulțumesc pentru această oportunitate. Cred că este al treilea, sau al patrulea premiu câștigat în această viață, începând cu premiul întâi în clasa întâi.”, a glumit interpretul.

Performanțele sale au fost recunoscute în cadrul galei de către toți cei prezenți, iar artistul a ținut să le mulțumească acestora, interpretând o cunoscută piesă.

Ce ne-a declarat Aurelian Temișan

Reporterii nu au ratat ocazia și au vorbit cu artistul după festivitate. Iată ce ne-a declarat!

Mă simt ușurat că am câștigat premiul astăzi, eu, care am luat foarte puține premii la viața mea. Nu m-a interesat acest aspect, de aceea nici nu m-am implicat în astfel de festivaluri.

Cred că premiul superb este cel pe care îl primim de la public. Nimeni nu mai dă doi bani pe premii, însă ele arată prețuirea și atenția pe care le avem pentru artiști. Oamenii ar trebui să se bucure că sunt pe scenă și să se bucure de participare.”, ne-a declarat Aurelian Temișan.

Citește și: Nici nu a început emisiunea că Aurelian Temișan are deja favoriți. S-a fotografiat cu preferații de la „Te cunosc de undeva

Premiile „Actualitatea Muzicală” au avut loc la Opera Națională București, ca o recunoaștere a valorilor din partea breslei muzicale. Ele au recompensat performanțele în domeniu pe parcursul a trei ani.

Ultimul eveniment din seria galelor devenite deja tradiție a avut loc în anul 2018, pandemia anulând apoi ceremoniile de premiere anunțate și programate. În cadrul festivității au fost premiați mai mulți artiști precum Monica Anghel, Vasile Muraru, Loredana Groza, Horia Moculescu și Daniel Jinga.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net