Tu îi recunoști? Imaginea a fost surprinsă acum 50 de ani, dar și azi sunt la fel de frumoși!

Corina Chiriac și Ovidiu Lipan Țăndărică sunt doi dintre cei mai longevivi artiști din showbizul autohton. Puțini știu, însă, că artista, acum în vârstă de 72 de ani, a fost marea iubire a bateristului. Cei doi s-au cunoscut în adolescență, iar Ovidiu Lipan Țăndărică avea doar 19 ani pe când s-a îndrăgostit de ea.

Recent, Cozmin Gușă a postat o fotografie specială pe rețelele de socializare. E destul de dificil să îți dai seama cine sunt protagoniștii, așa că explicațiile politicianului sunt bine venite! Se pare că în imaginea alb negru sunt Corina Chiriac și Ovidiu Lipan Țăndărică, într-un concediu, la mare, în urmă cu aproximativ cinci decenii!

Nu rata: EXCLUSIV! Ovidiu Lipan Țăndărică are o relație de 18 ani cu o avocată pe care vrea să o ia de soție: «Ea este sufletul meu»

„Ați ghici cu greu cine e-n poză, de aia vă dezvălui eu: iubita noastră Corina Chiriac cu teribilul Ovidiu Lipan Țăndărică, la mare, acum circa 50 de ani. Bucuria mea e că amândoi  au rămas tonici și frumoși”, a scris Cozmin Gușă, pe contul său de Instagram. Artista avea același păr blond ca acum și coafura caracteristică, o pereche de ochelari de soare tip aviator și un prosop pus relaxat în jurul gâtului.  Ovidiu, însă, avea părul mult mai lung ca acum și un colier cu două talismane.

Ovidiu Lipan Țăndărică și Corina Chiriac, poveste intensă de iubire

 „Întâlnirea a fost un fior mai special, a fost o perioadă adolescentină, eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult. Arăta foarte bine, eram topit. A fost o perioadă foarte frumoasă, o romanță, o trăire unică care sigur a lăsat și urme. Nu am decât lucruri frumoase”, a declarat artistul, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, în luna martie a acestui an.

Vezi și: Corina Chiriac, despre singurătate și depresie: «Mă bucur de prieteni, dar...»

Au fost împreună vreme de patru ani și au trăit o dragoste nebună, din toate punctele de vedere. Ovidiu Lipan Țăndărică recunoaște că nu există suficiente cuvinte care să explice trăirile pe care le-a avut în perioada cu pricina și, în anul 2010, a povestit despre câteva amănunte picante despre relația cu Corina Chiriac. Un zidar a mărturisit că făceau deseori dragoste pe balcon, aspect confirmat de toboșar.

"Da, aşa este. Asta se întâmpla prin anii '72-'73. Dar să nu vorbim de Corina, pentru că era mare dragoste cu ea. Am fost împreună patru ani”, a precizat Ovidiu Lipan Țăndărică, acum 12 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
wizz air avion la sol
gaz gaze energei conducte gazoduct foto shutterstock
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj