Tu îi recunoști? Imaginea a fost surprinsă acum 50 de ani, dar și azi sunt la fel de frumoși!

Corina Chiriac și Ovidiu Lipan Țăndărică sunt doi dintre cei mai longevivi artiști din showbizul autohton. Puțini știu, însă, că artista, acum în vârstă de 72 de ani, a fost marea iubire a bateristului. Cei doi s-au cunoscut în adolescență, iar Ovidiu Lipan Țăndărică avea doar 19 ani pe când s-a îndrăgostit de ea.

Recent, Cozmin Gușă a postat o fotografie specială pe rețelele de socializare. E destul de dificil să îți dai seama cine sunt protagoniștii, așa că explicațiile politicianului sunt bine venite! Se pare că în imaginea alb negru sunt Corina Chiriac și Ovidiu Lipan Țăndărică, într-un concediu, la mare, în urmă cu aproximativ cinci decenii!

Nu rata: EXCLUSIV! Ovidiu Lipan Țăndărică are o relație de 18 ani cu o avocată pe care vrea să o ia de soție: «Ea este sufletul meu»

„Ați ghici cu greu cine e-n poză, de aia vă dezvălui eu: iubita noastră Corina Chiriac cu teribilul Ovidiu Lipan Țăndărică, la mare, acum circa 50 de ani. Bucuria mea e că amândoi  au rămas tonici și frumoși”, a scris Cozmin Gușă, pe contul său de Instagram. Artista avea același păr blond ca acum și coafura caracteristică, o pereche de ochelari de soare tip aviator și un prosop pus relaxat în jurul gâtului.  Ovidiu, însă, avea părul mult mai lung ca acum și un colier cu două talismane.

Ovidiu Lipan Țăndărică și Corina Chiriac, poveste intensă de iubire

 „Întâlnirea a fost un fior mai special, a fost o perioadă adolescentină, eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult. Arăta foarte bine, eram topit. A fost o perioadă foarte frumoasă, o romanță, o trăire unică care sigur a lăsat și urme. Nu am decât lucruri frumoase”, a declarat artistul, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, în luna martie a acestui an.

Vezi și: Corina Chiriac, despre singurătate și depresie: «Mă bucur de prieteni, dar...»

Au fost împreună vreme de patru ani și au trăit o dragoste nebună, din toate punctele de vedere. Ovidiu Lipan Țăndărică recunoaște că nu există suficiente cuvinte care să explice trăirile pe care le-a avut în perioada cu pricina și, în anul 2010, a povestit despre câteva amănunte picante despre relația cu Corina Chiriac. Un zidar a mărturisit că făceau deseori dragoste pe balcon, aspect confirmat de toboșar.

"Da, aşa este. Asta se întâmpla prin anii '72-'73. Dar să nu vorbim de Corina, pentru că era mare dragoste cu ea. Am fost împreună patru ani”, a precizat Ovidiu Lipan Țăndărică, acum 12 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net