Corina Chiriac, despre singurătate și depresie: «Mă bucur de prieteni, dar...»

Corina Chiriac, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică ușoară de pe meleagurile autohtone, a participat de curând în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, acolo unde a vorbit, printre altele, și despre cum resimte singurătatea.

stanga
dreapta
corina chiriac
13 corina chiriac jpg jpeg
2 corina chiriac jpeg
corina chiriac foto facebook
corina chiriac pe platoul opriti timpul 03 1024x768 jpeg
2 corina chiriac jpg jpeg
corina chiriac jpeg

Artista Corina Chiriac, în vârstă de 72 de ani, a ales să fie o femeie singură, luând decizia de a nu se mai recăsători. Singurul său partener cu care a ajuns în fața altarului a fost Virgil Anastasiu, mariajul lor durând din 1993 până în 1997. Ulterior, în 2019, bărbatul s-a și stins din viață.

Citește și: Corina Chiriac, o frumusețe atemporală! Apariția fermecătoare la Gala Femeilor Remarcabile

Corina Chiriac, despre momentele de singurătate

Întrebată cum resimte această singurătate, Corina Chiriac, cântăreața cu voce inconfundabilă, s-a declarat mulțumită de viața ei, explicând că se bucură la fel de mult și de momentele în care este singură, având în vedere că are cu ce să își ocupe timpul. 

Mă simt bine singură, pentru că am foarte multe preocupări. Mă bucur de prieteni, dar mă bucur și de momentele de singurătate. Sunt un om activ, gândesc pozitiv. Am gândit întotdeauna. M-am gândit la bine. Destul de ordonată, destul de gospodină. Hai, cu ce mă mai laud?!”, și-a făcut artista o scurtă „descriere”. „Ești nevasta perfectă!”, a glumit gazda podcastului atunci, la care cântăreața a venit cu o replică fermă, tot într-o notă amuzantă: „Asta nu!”.

Citește și: Corina Chiriac are grija zilei de mâine, după 50 de ani de muncă: «Mi-am redus cheltuielile la minimă necesitate»

Corina Chiriac, despre perioada pe care a petrecut-o în California

Damian Drăghici a continuat șirul întrebărilor, fiind curios dacă artista regretă perioada pe care a petrecut-o în America, alături de cel care i-a fost soț. Cei doi au locuit vreme de 5 ani, în California, iar solista a explicat, de-a lungul timpului, că era plătită foarte prost acolo.

Nu (nu îi pare rău n.r), pentru că nu am venit cu bani de acolo, dar am venit cu multă cunoaștere. Mi s-a deschis foarte mult orizontul minții. Și când am înțeles că nici eu, nici Vigil - Dumnezeu să îl ierte!- nu o să facem prea mulți purici pe acolo, am zis că eu mă duc acasă.”, a continuat Corina Chiriac. 

După ce s-a întors din America, a urmat o perioadă de depresie

Întrebată dacă în perioada în care s-a întors a urmat o perioada de depresie, îndrăgita solistă a răspuns afirmativ. 

„Vreo câțiva ani. A fost greu...Tata a plecat în '94 dincolo (pe lumea cealaltă n.r) Mama a suferit și ea până a plecat. Am făcut o operație mare. Pe urmă bietul Virgil a avut și el niște probleme în continuare. A fost o perioadă lungă. 

În povestea fiecăruia există niște ani foarte grei, care ne sunt dați ca lecție. Ce a fost greu, a trecut, am învins și am ieșit cu ajutorul lui Dumnezeu. Cel mai mult m-a ajutat (credința n.r)”, a mai spus Corina Chiriac. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

dani otil gabriela prisacariu
romanca rechin 1 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
FotoJet jpg
andreea banica
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Andreea, Cristi Balan
romanca rechin 2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg