Corina Chiriac are grija zilei de mâine, după 50 de ani de muncă: «Mi-am redus cheltuielile la minimă necesitate»

Ultima actualizare:

Corina Chiriac, în vârstă de 72 de ani, are o carieră de peste cincizeci de ani în industria muzicală. De-a lungul vremii, a compus și interpretat melodii, a realizat emisiuni pe care le-a prezentat pe micul ecran, însă pensia pe care o încasează după mai bine de cinci decenii de muncă este una care nu îi permite să nu ducă grija zilei de mâine. 

Corina Chiriac este optimistă în ciuda problemelor pe care le are din punct de vedere financiar
Corina Chiriac este optimistă în ciuda problemelor pe care le are din punct de vedere financiar

Ajunsă la 72 de ani, Corina Chiriac are o carieră impresionantă, însă pensia pe care o primește în urma depuse nu este una care să îi ofere singuranța unui trai lipsit de griji. Artista a povestit, într-un interviu acordat revistei Formula AS, cum face față pandemiei, dar și cum luptă împotriva singurătății și a micilor neajunsuri. 

Corina Chiriac se simte singură și uneori se gândește că nu ar fi trebuit să scoată CD-uri pe cheltuială proprie pentru că acum, în perioada pandemiei, grijile finaciare nu îi sunt stăine. În ciuda obstacolelor pe care le întâșnește, Corina a rămas aceeași persoană plină de optimism, capabilă să afișeze un zâmbet chiar dacă vremurile pe care le trăiește nu sunt cele mai bune. 

Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber". 

Corina Chiriac a dezvăluit și cum își ocupă timpul în perioada aceasta specială generată de pandemie. În plus, a oferit un sfat tuturor celor care doresc că o asculte. 

"Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă. Să studieze. Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului. Dacă în supravieţui­rea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect. Trebuie să iubim viaţa, dra­gii mei!", a declarat Corina. 

Corina Chiriac are grijă de pisicile din cartier și petrece ore întregi citind

Artista a povestit că în fiecare zi hărnește pisicile și porumbeii din cartierul în care locuiește și citește tot ce îi face plăcere. Activitățile menționate, deși par banale, îi aduc fericirea în suflet și o ajută să-și mențină echilibrul interior.

"Bunăoară, hrănesc pi­sicile şi porumbeii din cartier. Acest lucru face par­te din ritualul meu zilnic, cu tipic, cu ore fixe. Pare banal, dar nu e, pentru că îmi porţionează ziua în­tr-un mod benefic. Însă, cele mai impor­tante sunt preocupările intelec­tua­le: citesc cu nesaţ tot ceea ce mă pasionează”, a povestit Corina. 

Corina Chiriac a încheiat colaborarea cu Național Tv după 12 ani 

Celebra solistă Corina Chiriac a încheiat contractul cu Național TV, în anul 2020, unde a prezentat emisiunea de divertisment ”Opriți timpul!”, vreme de 12 ani. Cu părere de rău s-a despărțit de această producție și a decis să dedice mai mult timp vieții personale. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net