INTERVIU EXCLUSIV Corina Chiriac a plecat de la Național TV după 12 ani: "Șefii știu că voiam să mă retrag după Anul Nou"

Ultima actualizare:

    Corina Chiriac se bucură de liniștea caei salefoto: arhivă personală
Corina Chiriac se bucură de liniștea caei salefoto: arhivă personală

Celebra solistă Corina Chiriac a încheiat contractul cu Național TV, unde a prezentat emisiunea de divertisment ”Opriți timpul!”, vreme de 12 ani. Cu părere de rău se desparte de această producție tv, care a înregistrat audiențe foarte bune, în fiecare duminică, însă susține că a venit vremea să se ocupe mai mult de cariera de solistă și de reîntâlirea, în sala de spectacole, cu Măria sa, publicul. Solista ne-a oferit, în exclusivitate, un interviu de suflet, în care ne-a povestit despre munca în televiziune, despre căsuța ei, dar și despre planurile de viitor.

  • Click! După 12 ani de filmări renunțați la emisiunea ”Opriți timpul”, de la Național TV. Ce v-a determinat să luați această decizie?

Corina Chiriac: Da, este adevărat că nu voi mai prezenta emisiunea "Opriți timpul!" de la Național TV, după 12 ani petrecuți acolo. Le mulțumesc tuturor colaboratorilor cu care am lucrat și vă spun că am alte planuri profesionale. Vestea bună, neoficială, este că în aceste două luni și jumătate mi-am reorganizat dulapurile și sertarele din casă, am făcut curat și mi-am reparat balconul care nu este mare.

  • Veți colabora cu alt post tv?

Nu există un plan de a colabora cu o altă televiziune. Da, am colaborat cu TVR la emisiunea "Deschide poarta soarelui" și m-a onorat această invitație, eu sunt produsul TVR-ului acum 50 de ani. Smaranda Vornicu, fiica regretatului Tudor Vornicu, m-a invitat personal pe mine și pe alti artiști să cânt în acest proiect de suflet, să vadă telespectatorii că existăm încă și că deschidem poarta soarelui. Sincer, acum mă pot bucura că pot respira aer curat și că mă pot plimba în voie, pe jos, mă bucur că este totul verde.

  • Ce surprize pregătiți?

Îmi scriu amintirile într-o viitoare carte și asta îmi mănâncă tot timpul, mă consumă emoțional. Vreau să retrăiesc perioadele prin care am trăit în ultimii ani. Sunt amintiri importante. Că să fiu mai exactă, trebuie să retrăiesc totul, 70 de ani de viață și 50 de carieră. Mi-am evocat părinții, aveam nevoie de o perioadă de odihnă.

  • Cum au fost ultimii ani?

Am avut ultimii 15 ani foarte agitați, ani cu drumuri, concerte, spectacole, filmări și aniversări. Și vine o vreme când te întrebi ce faci cu viața ta. La câțiva ani vine o reorganizare. Anul trecut m-am serbat la 70 de ani la mai multe televiziuni, am lansat site-ul personal, albume, concert la Cerbul de Aur de 27 de minute cu Ionel Tudor, un an agitat. Am avut de filmat emisiunile pentru Crăciun și Revelion și inițial, știu și șefii de la Național TV, voiam să mă retrag după Anul Nou. Pentru că din când în când trebuie să mai pui punct și virgulă sau punct. Am onorat tot ce am avut de onorat și m-am epuizat profesional. În momentul în care un artist nu mai vine cu ceva nou în fața fanilor sai, cariera lui intra în derivă. Trebuie să vin cu ceva nou.

  • Cum vă întrețineți?

Mi-a dat Dumnezeu energie, mănânc bine, mă întrețin dar n-am avut pauză deloc, am avut filmări, concerte, am fost în Israel cu Fuego, Raoul și alții. Iar la un moment dat vine o clipă când trebuie să te oprești. E un iureș în care am intrat toți iar pauza asta de pandemie ne-a prins bine tuturor, o pauză binemeritată.

  • Ce planuri aveți, pe plan professional?

Îmi doresc un turneu cu viitoarea mea carte, cu conferințe cu fani, cu oameni pe care să-i văd fata în fata, pe viu. Eu daca n-aș fi cântat n-aș fi avut așa suuces, eu vorbesc cu oamenii, mă confund cu publicul. Dar poate interveni uzura și trebuie să găsesc o altă modalitate de a comunica cu publicul. Trebuie să-ți dai o resetare - am nevoie de o resetare, voi îi spuneți reinventare. După doua luni și jumătate de izolare sunt relaxată, mi-am găsit Eul. Mi-a făcut plăcere să stau acasă, eram un vizitator la mine în casă, care venea și pleca. Constantin Drăghici avea o piesa "Ce dor îmi era de mine!". Am mai mult umor, am avut timp de vorbit cu prietenele".

Citește și:

Angela Similea, Corina Chiriac şi Mirabela Dauer, împreună, după 15 ani! Cum arată divele acum

Corina Chiriac, despre dezamăgirile în amor: «A mințit că mă iubește doar pe mine»

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net